ÜNLÜ ÇİFT İÇİN İMAM NİKAHI İDDİASI

Magazin - Cemiyet 13.04.2022 - 18:10, Güncelleme: 13.04.2022 - 18:10
 

ÜNLÜ ÇİFT İÇİN İMAM NİKAHI İDDİASI

KOCAELİ HABERİ
Evlilik hazırlığında olan ünlü popçu Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in imam nikahı kıydığı iddia edildi Önceki ilişkilerinde bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık birlikteliklerini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı iş adamı Mehmet Dinçerler’de buldu. Aşklarının başladığı ilk günden bu yana çok konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldı. 15 Mart'ta nişanlanan ve hızlı bir şekilde evlilik hazırlıklarına başlayan ünlü popçu Hadise'nin, nişanlısı Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler'in düğününden kısa bir süre önce sevgilisi ile imam nikahı kıydığı öğrenildi. YÜZÜK OLAY OLDU Hadise, parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler'le nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan çiftin sevincine, Dinçerler'in "borç" iddiaları gölge düşürmüştü. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş adamının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu. Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin." demişti.
KOCAELİ HABERİ

Evlilik hazırlığında olan ünlü popçu Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in imam nikahı kıydığı iddia edildi

Önceki ilişkilerinde bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık birlikteliklerini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı iş adamı Mehmet Dinçerler’de buldu.

Aşklarının başladığı ilk günden bu yana çok konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldı.

15 Mart'ta nişanlanan ve hızlı bir şekilde evlilik hazırlıklarına başlayan ünlü popçu Hadise'nin, nişanlısı Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler'in düğününden kısa bir süre önce sevgilisi ile imam nikahı kıydığı öğrenildi.

YÜZÜK OLAY OLDU

Hadise, parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler'le nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan çiftin sevincine, Dinçerler'in "borç" iddiaları gölge düşürmüştü.

Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş adamının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.