UMUDUN SİMGELERİ İKİ GÜZEL İNSAN

Yaşam 23.11.2021 - 07:58, Güncelleme: 23.11.2021 - 07:58
 

UMUDUN SİMGELERİ İKİ GÜZEL İNSAN

kocaelihaberi
Emel Korkmaz 55 yaşında, dahası bu kadının 19 yaşındaki bir oğlu dövülerek; evet dövülerek tekmeyle, yumrukla öldürüldü! Şimdi o gencin, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ne mi yapıyor? Karalar bağlayıp yas tutmuyor, oğlunun hayallerinin peşinde koşuyor! Öğretmen olup aydınlık gençler yetiştiremediği için oğlu, kendisi çabalayıp onun adına kurduğu Ali İsmail Korkmaz Vakfıyla öğrencilere burs veriyor. Hem de öyle 3-5 öğrenci de değil ha, tamı tamına 200 öğrenci.. Haluk Levent 52 yaşında, yaklaşık 4 yıl önce (2017) platform adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen "Ahbap" adlı dernek, öğrencilere burs, medikal cihaz ve ilaç temini, çeşitli yardım, etkinlik, kan ve kök hücre kampanyası ve eğitim faaliyeti düzenlemektedir. BU FOTOĞRAFA İYİ BAKIN, ÇÜNKÜ BU İKİ GÜZEL İNSAN UMUDUN SİMGELERİDİR.!
kocaelihaberi

Emel Korkmaz 55 yaşında, dahası bu kadının 19 yaşındaki bir oğlu dövülerek; evet dövülerek tekmeyle, yumrukla öldürüldü!
Şimdi o gencin, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ne mi yapıyor?
Karalar bağlayıp yas tutmuyor, oğlunun hayallerinin peşinde koşuyor!
Öğretmen olup aydınlık gençler yetiştiremediği için oğlu, kendisi çabalayıp onun adına kurduğu Ali İsmail Korkmaz Vakfıyla öğrencilere burs veriyor. Hem de öyle 3-5 öğrenci de değil ha, tamı tamına 200 öğrenci..

Haluk Levent 52 yaşında, yaklaşık 4 yıl önce (2017) platform adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen "Ahbap" adlı dernek, öğrencilere burs, medikal cihaz ve ilaç temini, çeşitli yardım, etkinlik, kan ve kök hücre kampanyası ve eğitim faaliyeti düzenlemektedir.

BU FOTOĞRAFA İYİ BAKIN, ÇÜNKÜ BU İKİ GÜZEL İNSAN UMUDUN SİMGELERİDİR.!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.