ÜMİT ÖZDAĞ'DAN CHP GENEL MERKEZİNDE BOZKURT İŞARETİ

Siyaset 04.07.2024 - 15:59, Güncelleme: 04.07.2024 - 15:59
 

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN CHP GENEL MERKEZİNDE BOZKURT İŞARETİ

KOCAELİ HABERİ
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Merkezine yaptığı ziyarette CHP lideri Özgür Özel ile görüştü. Ümit Özdağ bu ziyaretini sosyal medya sayfasından aşağıdaki idaflerle duyurdu; "CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik. Sayın Özel ve CHP heyetine Ottowa Anlaşmasından çekilme ve TSK’nın sınır bölgelerinde silah kullanma yetkisi konusundaki görüşlerimizi ilettik. Kayseri ve Suriye’de yaşanan olayları değerlendirdik. Sinan Ateş cinayet ve yargı süreci hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Basın toplantısında bir gazetecinin milli futbolcumuz Merih Demiral ile ilgili bozkurt işareti sorusunu sorması üzerine cevap verdim."
KOCAELİ HABERİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Merkezine yaptığı ziyarette CHP lideri Özgür Özel ile görüştü.

Ümit Özdağ bu ziyaretini sosyal medya sayfasından aşağıdaki idaflerle duyurdu;

"CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik. Sayın Özel ve CHP heyetine Ottowa Anlaşmasından çekilme ve TSK’nın sınır bölgelerinde silah kullanma yetkisi konusundaki görüşlerimizi ilettik. Kayseri ve Suriye’de yaşanan olayları değerlendirdik.

Sinan Ateş cinayet ve yargı süreci hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Basın toplantısında bir gazetecinin milli futbolcumuz Merih Demiral ile ilgili bozkurt işareti sorusunu sorması üzerine cevap verdim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.