UĞUR DÜNDAR BUGÜNÜ İŞARET ETTİ

Gündem 24.04.2024 - 10:18, Güncelleme: 24.04.2024 - 10:18
 

UĞUR DÜNDAR BUGÜNÜ İŞARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci Uğur Dündar, bugünü işaret ederek ülke gündeminin değişeceğini öne sürdü. Dün akşam sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur Dündar, bugünü işaret ederek "Yarın gündem değişecek! Bekleyin!.. (Konu futbolla ilgili değil...)” dedi. Dündar, bir sonraki paylaşımında ise “Türkiye'nin konuşulması gereken çok önemli konuları var. Bu nedenle dikkatleri asparagas magazinlere çekmeye çalışıyorlar. Biz Çarşamba akşamı Sözcü Televizyonu'ndaki Sözün Gücü'nde halkın gerçek gündemini konuşacağız..." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci Uğur Dündar, bugünü işaret ederek ülke gündeminin değişeceğini öne sürdü.

Dün akşam sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur Dündar, bugünü işaret ederek "Yarın gündem değişecek! Bekleyin!.. (Konu futbolla ilgili değil...)” dedi.

Dündar, bir sonraki paylaşımında ise “Türkiye'nin konuşulması gereken çok önemli konuları var. Bu nedenle dikkatleri asparagas magazinlere çekmeye çalışıyorlar. Biz Çarşamba akşamı Sözcü Televizyonu'ndaki Sözün Gücü'nde halkın gerçek gündemini konuşacağız..." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.