TÜRK SAVUNMA SANAYİ BAŞKANI GÖRÜN GEBZE'YE GELDİ

Güncel 31.08.2024 - 23:58, Güncelleme: 31.08.2024 - 23:58
 

TÜRK SAVUNMA SANAYİ BAŞKANI GÖRÜN GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesi kurucu rektörlüğü görevinden sonra ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanan ve akabinde Türkiye Savunma Sanayi Başkanlığı görevine atanan Prpf. Dr. Haluk Görgün bugün Gebze'ye gelerek, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haci Ali Mantar'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Prof. Dr. Hacı Ali Mantar bu ziyareti sosyal medyadan "T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanımız Prof. Dr. Haluk Görgün bugün üniversitemizi ziyaret ettiler. Kendileriyle üniversitemizde yapılan Akademik ve Eğitim alanındaki çalışmalar hakkında detaylı değerlendirmeler yaptık ve tavsiyelerini aldık." sözleri ile paylaştı..    
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesi kurucu rektörlüğü görevinden sonra ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanan ve akabinde Türkiye Savunma Sanayi Başkanlığı görevine atanan Prpf. Dr. Haluk Görgün bugün Gebze'ye gelerek, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haci Ali Mantar'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Prof. Dr. Hacı Ali Mantar bu ziyareti sosyal medyadan "T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanımız Prof. Dr. Haluk Görgün bugün üniversitemizi ziyaret ettiler. Kendileriyle üniversitemizde yapılan Akademik ve Eğitim alanındaki çalışmalar hakkında detaylı değerlendirmeler yaptık ve tavsiyelerini aldık." sözleri ile paylaştı..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.