TURAN TATAR ESNAF VE TİCARET BAŞKANLARINI AĞIRLADI

İlçeler 08.11.2023 - 21:25, Güncelleme: 08.11.2023 - 21:25
 

TURAN TATAR ESNAF VE TİCARET BAŞKANLARINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin tanınmış esnaflarından birisi olan GETİP Yönetim Kurulu üyesi Turan Tatar bugün kendisini ziyaret gelen Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ağırladı.. Turan Tatar ile Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş arasında esnafların ticari sorunlar üzerine bir sohbet gerçekleşti.
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin tanınmış esnaflarından birisi olan GETİP Yönetim Kurulu üyesi Turan Tatar bugün kendisini ziyaret gelen Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ağırladı..

Turan Tatar ile Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş arasında esnafların ticari sorunlar üzerine bir sohbet gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.