TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ

Magazin - Cemiyet 16.10.2021 - 16:50, Güncelleme: 16.10.2021 - 16:50
 

TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ

KOCAELİ HABERİ
Ünlü şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, önceki gün oğlu Burak ile birlikte İstinyePark'ta görüntülendi. Objektiflere poz veren Varol, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. "Burak'ı okuldan aldım." diyen Buse Varol, "Biraz alışveriş yaptık, şimdi eve dönüyoruz." ifadelerini kullandı. "TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ" Temmuz ayında eşinin kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı ile sarsılan Varol, ailesinin yavaş yavaş toparlanmaya çalıştığını ifade etti. Ünlü isim, araçlarının gelmesinin ardından gazetecilere teşekkür ederek, alışveriş merkezinden ayrıldı. "ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR" DEMİŞTİ Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, "Abim bizi öksüz bıraktın, gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi... Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum. Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah..." sözlerine yer vermişti.
KOCAELİ HABERİ

Ünlü şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, önceki gün oğlu Burak ile birlikte İstinyePark'ta görüntülendi.

Objektiflere poz veren Varol, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. "Burak'ı okuldan aldım." diyen Buse Varol, "Biraz alışveriş yaptık, şimdi eve dönüyoruz." ifadelerini kullandı.

"TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Temmuz ayında eşinin kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı ile sarsılan Varol, ailesinin yavaş yavaş toparlanmaya çalıştığını ifade etti. Ünlü isim, araçlarının gelmesinin ardından gazetecilere teşekkür ederek, alışveriş merkezinden ayrıldı.

"ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR" DEMİŞTİ

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, "Abim bizi öksüz bıraktın, gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi... Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum. Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah..." sözlerine yer vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.