TOLGA KAREL'İN ACI GÜNÜ

Magazin - Cemiyet 24.04.2022 - 11:19, Güncelleme: 24.04.2022 - 11:19
 

TOLGA KAREL'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Yaklaşık 5 yıldır hayatını Amerika'da sürdüren Tolga Karel'in babası Tufan Karel, yaşamını yitirdi. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Karel, "Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama ben gelmeden ölme demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba..." ifadelerini kullandı 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz Ayhan' karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmıştı. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ardından Amerika'dan evini alan ve lojistik şirketi kuran Tolga Karel, önceki gün baba acısıyla sarsıldı. 43 yaşındaki Karel'in babası Tufan Karel, hayata veda etti. "BEN GELMEDEN ÖLME' DEMİŞTİM SANA" Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Tolga Karel, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Babasının fotoğrafını yayınlayan Karel, gönderisine, "Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama 'Ben gelmeden ölme' demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba..." notunu düştü. "ÇOK ÜZGÜNÜM" Ardından bir mesaj yayınlayan Karel, şu ifadeleri kullandı: Tüm dostlarımdan, seven sevmeyen herkesten mesajlar aldım. Allah hepinizden razı olsun. Çok üzgünüm. Arkamdaki gölgem, dağım gitti. Elveda baba... Tufan Karel'in cenazesi, bugün İstanbul Karacaahmet Şakir Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedilecek.
KOCAELİ HABERİ

Yaklaşık 5 yıldır hayatını Amerika'da sürdüren Tolga Karel'in babası Tufan Karel, yaşamını yitirdi. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Karel, "Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama ben gelmeden ölme demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba..." ifadelerini kullandı

'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz Ayhan' karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmıştı. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Ardından Amerika'dan evini alan ve lojistik şirketi kuran Tolga Karel, önceki gün baba acısıyla sarsıldı. 43 yaşındaki Karel'in babası Tufan Karel, hayata veda etti.

"BEN GELMEDEN ÖLME' DEMİŞTİM SANA"

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Tolga Karel, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Babasının fotoğrafını yayınlayan Karel, gönderisine, "Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama 'Ben gelmeden ölme' demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba..." notunu düştü.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Ardından bir mesaj yayınlayan Karel, şu ifadeleri kullandı:

Tüm dostlarımdan, seven sevmeyen herkesten mesajlar aldım. Allah hepinizden razı olsun. Çok üzgünüm. Arkamdaki gölgem, dağım gitti. Elveda baba...

Tufan Karel'in cenazesi, bugün İstanbul Karacaahmet Şakir Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.