TMMOB Gebze Temsilciliğinin yeni yönetimi belirlendi

Güncel 25.04.2024 - 09:32, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:32
 

TMMOB Gebze Temsilciliğinin yeni yönetimi belirlendi

KOCAELİ HABERİ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği 17. Dönem Yürütme Kurulu Belirlendi. TMMOB Gebze Temsilciliğinin yeni yönetimi "Mesleğimizin itibarı ve geleceği için, meslek sorunların çözümü için, mesleğimize değer katmak için bu dönemde katkı sunmaya devam edeceğiz. Tüm meslektaşlarımızı birlikte yürümeye davet ediyoruz." mesajı ile paylaşıldı.. İşte Gebze İlçe Temsilciliği 17. Dönem Yürütme Kurulu; Başkan Tanfer Yeşiltepe Sekreter Burcu Gizem Özmen Sayman Yunus Gönül Üye Mustafa Ercan Üye Mehmet İlkay Kınacı Üye Mahir Tek Üye Merve Düzelten Üye Kamil Kılıç Üye Yağmur Günsu Özay Üye Burak Taşçı  
KOCAELİ HABERİ

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği 17. Dönem Yürütme Kurulu Belirlendi.

TMMOB Gebze Temsilciliğinin yeni yönetimi "Mesleğimizin itibarı ve geleceği için, meslek sorunların çözümü için, mesleğimize değer katmak için bu dönemde katkı sunmaya devam edeceğiz. Tüm meslektaşlarımızı birlikte yürümeye davet ediyoruz." mesajı ile paylaşıldı..

İşte Gebze İlçe Temsilciliği 17. Dönem Yürütme Kurulu;
Başkan Tanfer Yeşiltepe
Sekreter Burcu Gizem Özmen
Sayman Yunus Gönül
Üye Mustafa Ercan
Üye Mehmet İlkay Kınacı
Üye Mahir Tek
Üye Merve Düzelten
Üye Kamil Kılıç
Üye Yağmur Günsu Özay
Üye Burak Taşçı
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.