TEŞKİLAT SELİM MALKOÇ'U YALNIZ BIRAKMADI

Siyaset 28.11.2021 - 16:41, Güncelleme: 28.11.2021 - 16:41
 

TEŞKİLAT SELİM MALKOÇ'U YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Selim Malkoç, kayınpederi Ayhan Özleri’in vefatının seneyi devriyesi dolayısıyla bugün Güzeller Mahallesi Yeşiltepe Camiisinde öğlen Namazına Müteakip Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu.. Başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Önal ve ilçe başkan yardımcısı Gökhan Abanoz ile birlikte çok sayıda partili ve yakınları bu anlamlı günde Selim Malkoç'u yalnız bırakmayarak Mevlid-i Şerife katılım sağladılar..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Selim Malkoç, kayınpederi Ayhan Özleri’in vefatının seneyi devriyesi dolayısıyla bugün Güzeller Mahallesi Yeşiltepe Camiisinde öğlen Namazına Müteakip Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu..

Başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Önal ve ilçe başkan yardımcısı Gökhan Abanoz ile birlikte çok sayıda partili ve yakınları bu anlamlı günde Selim Malkoç'u yalnız bırakmayarak Mevlid-i Şerife katılım sağladılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.