TERİM'DEN İLGİNÇ ÖNERİ

Spor 10.10.2024 - 19:19, Güncelleme: 10.10.2024 - 19:19
 

TERİM'DEN İLGİNÇ ÖNERİ

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci Şansal Büyüka, Fatih Terim'in sarı kart cezalarına ilişkin yeni bir öneri sunduğunu söyledi. Büyüka, "Fatih Hoca şöyle bir öneri getirdi. '4 sarı kart üst üste gören futbolcu hangi maçta cezasını çekeceğini kulüp ve kendisi belirlesin' dedi" ifadelerini kullandı. Son olarak Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in sarı kart cezalarına dair önerisini Şansal Büyüka, HT Spor canlı yayınında açıkladı. FATİH TERİM'DEN ÖNERİ Şansal Büyüka yaptığı açıklamada, "Fatih Hoca şöyle bir öneri getirdi. Onu panelde söylememişti. '4 sarı kart üst üste gören futbolcu hangi maçta cezasını çekeceğini kulüp ve kendisi belirlesin' dedi" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci Şansal Büyüka, Fatih Terim'in sarı kart cezalarına ilişkin yeni bir öneri sunduğunu söyledi. Büyüka, "Fatih Hoca şöyle bir öneri getirdi. '4 sarı kart üst üste gören futbolcu hangi maçta cezasını çekeceğini kulüp ve kendisi belirlesin' dedi" ifadelerini kullandı.

Son olarak Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in sarı kart cezalarına dair önerisini Şansal Büyüka, HT Spor canlı yayınında açıkladı.

FATİH TERİM'DEN ÖNERİ

Şansal Büyüka yaptığı açıklamada, "Fatih Hoca şöyle bir öneri getirdi. Onu panelde söylememişti. '4 sarı kart üst üste gören futbolcu hangi maçta cezasını çekeceğini kulüp ve kendisi belirlesin' dedi" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.