Temel Karamollaoğlu erken seçim için tarih verdi

Siyaset 14.11.2021 - 16:05, Güncelleme: 14.11.2021 - 16:05
 

Temel Karamollaoğlu erken seçim için tarih verdi

kocaelihaberi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin bugün gerçekleştirilen 7. Olağan Pendik İlçe Kongresi'ne katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisine hazırlıklı olmalarını belirterek, "En geç bir buçuk sene içinde seçimler olacak” dedi. “En geç bir buçuk sene içinde seçimler olacak” diyen Karamollaoğlu, “Bu seçimlerde biz ya başarı gösterecek, ülkemizin bu gidişatına dur diyecek, yanlışları düzeltecek, doğruları hakim kılacak bir yetki alacağız " dedi..
kocaelihaberi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin bugün gerçekleştirilen 7. Olağan Pendik İlçe Kongresi'ne katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisine hazırlıklı olmalarını belirterek, "En geç bir buçuk sene içinde seçimler olacak” dedi.

“En geç bir buçuk sene içinde seçimler olacak” diyen Karamollaoğlu, “Bu seçimlerde biz ya başarı gösterecek, ülkemizin bu gidişatına dur diyecek, yanlışları düzeltecek, doğruları hakim kılacak bir yetki alacağız " dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.