TANJU ÖZCAN NAGEHAN ALÇI'YA FETÖ ÜZERİNDEN YÜKLENDİ (video)

Siyaset 29.11.2021 - 00:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 00:38
 

TANJU ÖZCAN NAGEHAN ALÇI'YA FETÖ ÜZERİNDEN YÜKLENDİ (video)

kocaelihaberi
Habertürk TV'te HT Masa programında HaberTürk yazarı Nagehan Alçı ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında gerginlik yaşandı. Habertürk tv'ye konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özan'ı Suriyeli sığınmacılara getirilen dolarla su satışı ve 100 bin TL nikah ücreti üzerinden eleştirmek isteyen Nagehan Alçı "FETÖ'yü savunmak" eleştirisi ile karşı karşıya kaldı.. Nagehan Alçı, stüdyoda konuğu olan Tanju Özcan'a "Demagoji yapıyorsunuz" deyince "Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz; sizin gibi, FETÖ'cüler varken FETÖ ağzıyla, başkası olunca onun ağzıyla konuşamıyorum" cevabını aldı. İŞTE O ANLAR
kocaelihaberi

Habertürk TV'te HT Masa programında HaberTürk yazarı Nagehan Alçı ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında gerginlik yaşandı.

Habertürk tv'ye konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özan'ı Suriyeli sığınmacılara getirilen dolarla su satışı ve 100 bin TL nikah ücreti üzerinden eleştirmek isteyen Nagehan Alçı "FETÖ'yü savunmak" eleştirisi ile karşı karşıya kaldı..

Nagehan Alçı, stüdyoda konuğu olan Tanju Özcan'a "Demagoji yapıyorsunuz" deyince "Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz; sizin gibi, FETÖ'cüler varken FETÖ ağzıyla, başkası olunca onun ağzıyla konuşamıyorum" cevabını aldı.
İŞTE O ANLAR

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.