TAMER COŞKUN'UN ACI GÜNÜ

Yaşam 04.12.2021 - 16:33, Güncelleme: 04.12.2021 - 21:17
 

TAMER COŞKUN'UN ACI GÜNÜ

kocaelihaberi
Gebze'nin tanınmış iş insanlarından birisi olan Eskihisar Sahil Restaurant ve Bayramoğlu Cam Mekan restaurantın sahibi Tamer Coşkun’un annesi Emine Coşkun vefat etti. Emine Coşkun'un cenazesi yarın Mustafa Paşa camisinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Osmanyılmaz mezarlığına defnedilecek... Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..  
kocaelihaberi

Gebze'nin tanınmış iş insanlarından birisi olan Eskihisar Sahil Restaurant ve Bayramoğlu Cam Mekan restaurantın sahibi Tamer Coşkun’un annesi Emine Coşkun vefat etti.

Emine Coşkun'un cenazesi yarın Mustafa Paşa camisinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Osmanyılmaz mezarlığına defnedilecek...

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.