TALUS BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLE GURURLANDI

Güncel 01.09.2024 - 01:10, Güncelleme: 01.09.2024 - 01:22
 

TALUS BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLE GURURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın dün Başiskele ilçesinde  Su Sporları Merkezinde gerçekleştirdiklerietkinliği sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Eskiden kötü kokudan ve pislikten yanına yanaşılmayan İzmit Körfezi, bugün Avrupa'nın en kapsamlı temizlik projesiyle yeniden doğuyor. Çevre Bakanlığımızla yürüttüğümüz çalışmalar sonucu 1 yılda 40 bin kamyon çamuru denizimizden temizledik. Balıklandırma ve yapay resiflerle deniz ekosistemini canlandırarak, körfezi yeniden yaşama kavuşturduk. Açık su yüzme şampiyonasıyla bu dönüşümü kutluyor, yapımı devam eden Başiskele Su Sporları Merkezi ile başarımızı taçlandırıyoruz. Sporun ve zaferin buluştuğu bu anlamlı günde, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Körfezimizi hep birlikte koruyacak, açık deniz yüzme yarışmalarının uluslarası bir parkuru haline getireceğiz." TALUS BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLE GURURLANDI Başkan Büyükakın ile birlikte Başiskele  Su Sporları Merkezinde gerçekleştirdiklerietkinliğine katılan Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus'da gururlandığı o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yıllarca ilmek ilmek işleyip kötü kokudan, çöpten, her türlü atıktan ve dip çamurundan arındırdığı İzmit Körfezi’nde bugün düzenlenen 3.Deniz Festivali’ne katıldık. Şehrimizi yeniden körfeziyle buluşturmaktan, geleceğimize temiz bir çevre bırakmaktan çok mutluyuz."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın dün Başiskele ilçesinde  Su Sporları Merkezinde gerçekleştirdiklerietkinliği sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Eskiden kötü kokudan ve pislikten yanına yanaşılmayan İzmit Körfezi, bugün Avrupa'nın en kapsamlı temizlik projesiyle yeniden doğuyor. Çevre Bakanlığımızla yürüttüğümüz çalışmalar sonucu 1 yılda 40 bin kamyon çamuru denizimizden temizledik. Balıklandırma ve yapay resiflerle deniz ekosistemini canlandırarak, körfezi yeniden yaşama kavuşturduk. Açık su yüzme şampiyonasıyla bu dönüşümü kutluyor, yapımı devam eden Başiskele Su Sporları Merkezi ile başarımızı taçlandırıyoruz. Sporun ve zaferin buluştuğu bu anlamlı günde, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Körfezimizi hep birlikte koruyacak, açık deniz yüzme yarışmalarının uluslarası bir parkuru haline getireceğiz."

TALUS BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLE GURURLANDI
Başkan Büyükakın ile birlikte Başiskele  Su Sporları Merkezinde gerçekleştirdiklerietkinliğine katılan Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus'da gururlandığı o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yıllarca ilmek ilmek işleyip kötü kokudan, çöpten, her türlü atıktan ve dip çamurundan arındırdığı İzmit Körfezi’nde bugün düzenlenen 3.Deniz Festivali’ne katıldık. Şehrimizi yeniden körfeziyle buluşturmaktan, geleceğimize temiz bir çevre bırakmaktan çok mutluyuz."
Bir 2 kişi, balık tutan insanlar ve olta görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.