SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN İZMİT SAHİLİ ZORBALIK OLAYINDA YENİ GELİŞME

Asayiş 30.04.2024 - 17:08, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:13
 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN İZMİT SAHİLİ ZORBALIK OLAYINDA YENİ GELİŞME

KOCAELİ HABERİ
İzmit sahilinde birkaç gencin yoldan geçen vatandaşlara zorbalık yaptığını gösteren video sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açmıştı Kocaeli Valiliği konu hakkında yaptığı yazılı açıklama ile zorbalık yapan gençlerin gözaltına alındığını duyurdu İşte Kocaeli Valiliği'nin bu gelişme hakkındaki yazılı açıklaması: ''İzmit Sahilinde Zorbalık Haberleriyle İlgili Basın Açıklaması Bugün bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan ”İzmit Sahilde Zorbalık” minvalindeki haberler üzerine yapılan çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 (Dört) şahıs güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmış olup, işlemlerin tamamlanmasına müteakiben adlî makamlara sevk edileceklerdir. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''  
KOCAELİ HABERİ

İzmit sahilinde birkaç gencin yoldan geçen vatandaşlara zorbalık yaptığını gösteren video sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açmıştı

Kocaeli Valiliği konu hakkında yaptığı yazılı açıklama ile zorbalık yapan gençlerin gözaltına alındığını duyurdu

İşte Kocaeli Valiliği'nin bu gelişme hakkındaki yazılı açıklaması:

''İzmit Sahilinde Zorbalık Haberleriyle İlgili Basın Açıklaması

Bugün bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan ”İzmit Sahilde Zorbalık” minvalindeki haberler üzerine yapılan çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 (Dört) şahıs güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmış olup, işlemlerin tamamlanmasına müteakiben adlî makamlara sevk edileceklerdir.
İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.