SİYASETE KISA BİR MOLA VEREN SEYİT ALİ DEMİR MİMAR OLDU

Dünya 27.06.2024 - 11:51, Güncelleme: 27.06.2024 - 11:51
 

SİYASETE KISA BİR MOLA VEREN SEYİT ALİ DEMİR MİMAR OLDU

KOCAELİ HABERİ
TÜGVA Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliği sonrasında Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulunan Seyit Ali Demir, Üniversite eğitimini tamamlamak için geçtiğimiz yıl İl Gençlik Kolları Yönetiminden istifa ederek siyaset kısa bir süre ara vermişti.. Gebze ve Çayırova'nın tanınmış iş ve siyaset insanlarından İdris Demir'in oğlu olan Seyit Ali Demir, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nden  mezun olarak mimmarlık diplomasını aldıktan sonra duygularını ve sevincini sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti; "Bugün, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nden mezun olmanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu yolculuk, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde başladığım inşaat mühendisliği eğitimimle başladı ve beni sayısız deneyimle dolu bir maceraya sürükledi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Türk-Alman İlişkileri Platformu'nda başkanvekilliği ve daha sonra ODTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı olarak görev almak, benim için sadece liderlik ve organizasyon becerilerimi geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda harika dostluklar kurmamı sağladı. Daha sonra arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz ODTÜ Engelli Şuur İnşa Topluluğu ise, toplumsal farkındalığı artırmak adına yaptığımız en anlamlı çalışmalardan biri oldu. Eğitim hayatımın temelini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde atmış olmanın gururunu taşırken, bu temel üzerine Kocaeli Üniversitesi’nde mimarlık eğitimimi inşa ettim. Her iki üniversitede de kazandığım bilgi ve deneyimler, kariyerimde sağlam adımlar atmamı sağlayacaktır Bu süreçte bitmeyen projeler, özenle hazırlanan maketler, zorlu ödevler ve sabahlanan gecelerle dolu dört yıl geçirdim. Her biri hem zorlayıcı hem de öğretici olan bu deneyimler, arkadaşlarımla paylaştığım güzel ve zorlu anılar, hatıralarımda her zaman özel bir yere sahip olacak. Bugün, bu uzun ve zorlu yolculuğun sonuna gelmiş olmanın tatlı hüznünü yaşıyorum. Eğitim hayatım boyunca üzerimde emeği geçen tüm hocalarıma, aileme ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu destek ve emekler sayesinde bugün buradayım ve geleceğe umutla bakıyorum. Nice güzel ve zorlu anılarla hatırlanacak bu yıllar için herkese tekrar teşekkür ederim."
KOCAELİ HABERİ

TÜGVA Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliği sonrasında Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulunan Seyit Ali Demir, Üniversite eğitimini tamamlamak için geçtiğimiz yıl İl Gençlik Kolları Yönetiminden istifa ederek siyaset kısa bir süre ara vermişti..

Gebze ve Çayırova'nın tanınmış iş ve siyaset insanlarından İdris Demir'in oğlu olan Seyit Ali Demir, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nden  mezun olarak mimmarlık diplomasını aldıktan sonra duygularını ve sevincini sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti;

"Bugün, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nden mezun olmanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu yolculuk, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde başladığım inşaat mühendisliği eğitimimle başladı ve beni sayısız deneyimle dolu bir maceraya sürükledi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Türk-Alman İlişkileri Platformu'nda başkanvekilliği ve daha sonra ODTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı olarak görev almak, benim için sadece liderlik ve organizasyon becerilerimi geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda harika dostluklar kurmamı sağladı. Daha sonra arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz ODTÜ Engelli Şuur İnşa Topluluğu ise, toplumsal farkındalığı artırmak adına yaptığımız en anlamlı çalışmalardan biri oldu.

Eğitim hayatımın temelini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde atmış olmanın gururunu taşırken, bu temel üzerine Kocaeli Üniversitesi’nde mimarlık eğitimimi inşa ettim. Her iki üniversitede de kazandığım bilgi ve deneyimler, kariyerimde sağlam adımlar atmamı sağlayacaktır

Bu süreçte bitmeyen projeler, özenle hazırlanan maketler, zorlu ödevler ve sabahlanan gecelerle dolu dört yıl geçirdim. Her biri hem zorlayıcı hem de öğretici olan bu deneyimler, arkadaşlarımla paylaştığım güzel ve zorlu anılar, hatıralarımda her zaman özel bir yere sahip olacak.

Bugün, bu uzun ve zorlu yolculuğun sonuna gelmiş olmanın tatlı hüznünü yaşıyorum. Eğitim hayatım boyunca üzerimde emeği geçen tüm hocalarıma, aileme ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu destek ve emekler sayesinde bugün buradayım ve geleceğe umutla bakıyorum.
Nice güzel ve zorlu anılarla hatırlanacak bu yıllar için herkese tekrar teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.