SIRADA GTO KONGRESİ VAR; KULİSLER FENA HAREKETLENDİ

Güncel 24.07.2024 - 07:18, Güncelleme: 24.07.2024 - 07:40
 

SIRADA GTO KONGRESİ VAR; KULİSLER FENA HAREKETLENDİ

KOCAELİ HABERİ
Siyaset cephesinde, 14 Mayıs 2023 genel ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerini tamamlanması ile nefesler rahatlamasına karşın Ticaret cephesinde durum hiç de öyle rahat değil. 2026 yılında gerçekleştirilmesi gereken Ticaret ve Sanayi Oda kongreleri dolayısı ile kulislerde bugünden hareketlilik gözlemleniyor. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in 2023 seçimlerinde Kocaeli milletvekili seçilmesinden sonra 11 kişilk yönetim içindeki oylamada, kendi oyu ile birlikte 7 kabul ve 4 ret oyu ile GTO başkanı seçilen Abdurrahman Aslantaş'ın 2026 kongresinde yeniden başkanlık şansının az görülmesi üzerine, ticaret odası camiasında bugünden başkan arayışları başladı.. Öte yandan 2026 kongresinde oluşcak yeni GTO Meclisi ve Yönetim Kurulunda üye olarak yer almak isteyen ticaret erbapları da şimdiden kolları sıvamış durumda.. Gebze bölgesinin tanınmış genç iş ve siyaset insanlarından Gebze Fırtına İş İnsanları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ile CHP Kocaeli ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Baran Aydın'ın dünkü buluşmaları da, GTO kulislerinde merak uyandırdı. Zira ikisi de öncek dönem GTO Meclis üyesi idiler..      Geçtiğimiz gün de GTO Başkan yardımcısı Mikdat Aydın, Gökhan Altıntaş'a bir ziyaret gerçekleştirmişti.. 
KOCAELİ HABERİ

Siyaset cephesinde, 14 Mayıs 2023 genel ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerini tamamlanması ile nefesler rahatlamasına karşın Ticaret cephesinde durum hiç de öyle rahat değil. 2026 yılında gerçekleştirilmesi gereken Ticaret ve Sanayi Oda kongreleri dolayısı ile kulislerde bugünden hareketlilik gözlemleniyor.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in 2023 seçimlerinde Kocaeli milletvekili seçilmesinden sonra 11 kişilk yönetim içindeki oylamada, kendi oyu ile birlikte 7 kabul ve 4 ret oyu ile GTO başkanı seçilen Abdurrahman Aslantaş'ın 2026 kongresinde yeniden başkanlık şansının az görülmesi üzerine, ticaret odası camiasında bugünden başkan arayışları başladı..

Öte yandan 2026 kongresinde oluşcak yeni GTO Meclisi ve Yönetim Kurulunda üye olarak yer almak isteyen ticaret erbapları da şimdiden kolları sıvamış durumda..

Gebze bölgesinin tanınmış genç iş ve siyaset insanlarından Gebze Fırtına İş İnsanları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ile CHP Kocaeli ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Baran Aydın'ın dünkü buluşmaları da, GTO kulislerinde merak uyandırdı. Zira ikisi de öncek dönem GTO Meclis üyesi idiler..     

Geçtiğimiz gün de GTO Başkan yardımcısı Mikdat Aydın, Gökhan Altıntaş'a bir ziyaret gerçekleştirmişti.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.