ŞEVKİ DEMİRCİ'NİN ÇAYIROVA İÇİN A, B VE C PLANLARI

Siyaset 14.09.2023 - 09:47, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:22
 

ŞEVKİ DEMİRCİ'NİN ÇAYIROVA İÇİN A, B VE C PLANLARI

KOCAELİ HABERİ
Partili bazı milletvekilleri ile ters ddüştüğü için 2019 yerel seçimlerinde partisi tarafından Çayırova Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, daha sonrasında "partili büyüklerine gıyaplarında hakaret ettiği" şeklindeki bir kaset kumpası ile Ak Partiden ihraç edilmişti.. Çayırovalılar ise Ak Partinin bu kararından pek hoşlanmamış olacak ki, o günden beri  Şevki Demirci' Çayırovalıların ve Çayırova siyasetinin ilgi odağında olmaya devam ediyor.. Şevki Demirci, Ak Partiden ihraç edilmesine rağmen, Kocaeli milletvekilleri başta olmak üzere Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesinden çok sayıda önemli isimlerin, Şevki Demirci'nin özel iş yerine giderek ziyaret ettikleri yazıldı, çizildi görüldü.. Çayırovalılar ise acı ve tatlı günlerinde hep yanlarında buldukları Şevki Demirci'yi aile boyu ziyaret etmeye ve onu hep baş köşede ağırlamaya devam ediyorlar..   Şevki Demirci'nin 2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanlığın aday olması beklenirken merak edilen ise hangi partiden aday olacağı sorusunun cevabı.. Bir ddüğünde aynı masada oturduğumuz Şevki Demirci'ye açık açık "2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanlığın aday olacak mısınız" diye sorduğumda "Olmayı düşünüyorum.." demişti.. Ve sohbetimiz şöyle devam etmişti; -Hangi ittifaktan aday olacaksınız, Cumhur mu yoksa Millet ittifakından mı? -Çayırova İttifakının adayı olmayı düşünüyorum.. -Öyle bir ittifak mı var? -Şu anda Çayırova'nın en büyük ittifakı, Çayırovalıların kendi aralarında parti farkı gözetmeksizin, kentin geleceği için oluşturmaya başladıkları yeni ittifakın adı, Çayırova İttifakıdır.. ŞEVKİ DEMİRCİ'NİN A, B VE C PLANI  2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yanısıra Çayırova Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığındaan istifa eden Servet Günay ve  Ak Parti Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim sekmen'in ismi konuşuluyor.. İşte tam da bu noktada Çayırova'da ve Ak Parti Çayırova'da gözler Şevki Demirci'ye çevrili "Acaba nasıl bir karar verecek" diye.. Şevki Demirci'nin siyaset ekibinde yer alan bir isim ile bu konu üzerine sohbet ederken "Ne yapmayı düşünüyor Şevki Başkan" diye sorduğımda şu cevabı aldım; "Şevki Demirci bunca yıldan beri, Çayırovalıların kendisine karşı göstermiş oldukları bu yakın ilgiyi karşılıksız bırakmaz. Çayırovalılar onu tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyorlarsa, Şevki Demirci onun gereğini yapar. Bunu nasıl yapacağına gelince, Şevki bey neyi nasıl yapacağı üzerine çok çalıştı ve ona göre aday olma ve seçim kazanma planlarını hazırladı. Yani şevki Demirci bu yolda karşı karşıya kalacağı her bir farklı durum için A ve B hatta C plaanlarını hazırlamış durumda"  Evet durum bu ve görünen o ki; 31 Mart 2024 tarihine kadar Çayırova, Gebze, Kocaeli ve hatta Ankara siyaseti Şevki Demirci daha çok konuşulacak ve gazeteciler de yazacak..
KOCAELİ HABERİ

Partili bazı milletvekilleri ile ters ddüştüğü için 2019 yerel seçimlerinde partisi tarafından Çayırova Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, daha sonrasında "partili büyüklerine gıyaplarında hakaret ettiği" şeklindeki bir kaset kumpası ile Ak Partiden ihraç edilmişti..

Çayırovalılar ise Ak Partinin bu kararından pek hoşlanmamış olacak ki, o günden beri  Şevki Demirci' Çayırovalıların ve Çayırova siyasetinin ilgi odağında olmaya devam ediyor..

Şevki Demirci, Ak Partiden ihraç edilmesine rağmen, Kocaeli milletvekilleri başta olmak üzere Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesinden çok sayıda önemli isimlerin, Şevki Demirci'nin özel iş yerine giderek ziyaret ettikleri yazıldı, çizildi görüldü..

Çayırovalılar ise acı ve tatlı günlerinde hep yanlarında buldukları Şevki Demirci'yi aile boyu ziyaret etmeye ve onu hep baş köşede ağırlamaya devam ediyorlar..  

Şevki Demirci'nin 2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanlığın aday olması beklenirken merak edilen ise hangi partiden aday olacağı sorusunun cevabı..

Bir ddüğünde aynı masada oturduğumuz Şevki Demirci'ye açık açık "2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanlığın aday olacak mısınız" diye sorduğumda "Olmayı düşünüyorum.." demişti..

Ve sohbetimiz şöyle devam etmişti;

-Hangi ittifaktan aday olacaksınız, Cumhur mu yoksa Millet ittifakından mı?
-Çayırova İttifakının adayı olmayı düşünüyorum..
-Öyle bir ittifak mı var?
-Şu anda Çayırova'nın en büyük ittifakı, Çayırovalıların kendi aralarında parti farkı gözetmeksizin, kentin geleceği için oluşturmaya başladıkları yeni ittifakın adı, Çayırova İttifakıdır..

ŞEVKİ DEMİRCİ'NİN A, B VE C PLANI 
2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yanısıra Çayırova Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığındaan istifa eden Servet Günay ve  Ak Parti Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim sekmen'in ismi konuşuluyor..

İşte tam da bu noktada Çayırova'da ve Ak Parti Çayırova'da gözler Şevki Demirci'ye çevrili "Acaba nasıl bir karar verecek" diye..

Şevki Demirci'nin siyaset ekibinde yer alan bir isim ile bu konu üzerine sohbet ederken "Ne yapmayı düşünüyor Şevki Başkan" diye sorduğımda şu cevabı aldım;

"Şevki Demirci bunca yıldan beri, Çayırovalıların kendisine karşı göstermiş oldukları bu yakın ilgiyi karşılıksız bırakmaz. Çayırovalılar onu tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyorlarsa, Şevki Demirci onun gereğini yapar. Bunu nasıl yapacağına gelince, Şevki bey neyi nasıl yapacağı üzerine çok çalıştı ve ona göre aday olma ve seçim kazanma planlarını hazırladı. Yani şevki Demirci bu yolda karşı karşıya kalacağı her bir farklı durum için A ve B hatta C plaanlarını hazırlamış durumda" 

Evet durum bu ve görünen o ki; 31 Mart 2024 tarihine kadar Çayırova, Gebze, Kocaeli ve hatta Ankara siyaseti Şevki Demirci daha çok konuşulacak ve gazeteciler de yazacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.