SERKAN ÖZGENÇ DOST VE ARKADAŞLARINI SEVİNDİRDİ

Dünya 24.05.2022 - 22:40, Güncelleme: 24.05.2022 - 22:49
 

SERKAN ÖZGENÇ DOST VE ARKADAŞLARINI SEVİNDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç yaşadığı bir sağlık probleminden dolayı geçtiğimiz hafta İstanbul'da ciddi bir ameliyat geçirmişti.. Serkan Özgenç'in bu rahatsızlığı ailesi, dostları ve arkadaşlarını üzüp endişeye sevkederken, Serkan Özgeenç ameliyat sonrası kısa sürede kendisini toparlayıp Gebze'ye döndü evinde "geçmiş olsun" ve şifa dilekleri için gelenleri kabul etmeye başladı.. Serkan Özgenç'in yakın arkadaşı olan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş bugün ortak arkadaşları Fuat Ayar ile birlikte evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dedi, sağlık ve şifa dileklerini bildirdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç yaşadığı bir sağlık probleminden dolayı geçtiğimiz hafta İstanbul'da ciddi bir ameliyat geçirmişti..

Serkan Özgenç'in bu rahatsızlığı ailesi, dostları ve arkadaşlarını üzüp endişeye sevkederken, Serkan Özgeenç ameliyat sonrası kısa sürede kendisini toparlayıp Gebze'ye döndü evinde "geçmiş olsun" ve şifa dilekleri için gelenleri kabul etmeye başladı..

Serkan Özgenç'in yakın arkadaşı olan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş bugün ortak arkadaşları Fuat Ayar ile birlikte evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dedi, sağlık ve şifa dileklerini bildirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.