SERAY SEVER'İN ACI GÜNÜ

Magazin - Cemiyet 08.03.2022 - 15:37, Güncelleme: 08.03.2022 - 15:38
 

SERAY SEVER'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Oyuncu Seray Sever, doğum gününde babası Tamer Sever'in entübe edildiğini duyurmuştu. Tamer Sever, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti 2018 yılında evlendiği Eray Sünbül ile 'ikiz bebek' sevinci yaşayan oyuncu ve sunucu Seray Sever'ın babası Tamer Sever'den (70) acı haber geldi. Bir süredir koronavirüs sebebiyle sağlık sorunlarıyla mücadele eden Tamer Sever, Bodrum'da yaşamını yitirdi. Anne olmak için gün sayan Seray Sever'in aldığı haberle yıkıldığı öğrenildi. Sever'in babası, yarın Bodrum'da toprağa verilecek.
KOCAELİ HABERİ

Oyuncu Seray Sever, doğum gününde babası Tamer Sever'in entübe edildiğini duyurmuştu. Tamer Sever, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

2018 yılında evlendiği Eray Sünbül ile 'ikiz bebek' sevinci yaşayan oyuncu ve sunucu Seray Sever'ın babası Tamer Sever'den (70) acı haber geldi. Bir süredir koronavirüs sebebiyle sağlık sorunlarıyla mücadele eden Tamer Sever, Bodrum'da yaşamını yitirdi.

Anne olmak için gün sayan Seray Sever'in aldığı haberle yıkıldığı öğrenildi. Sever'in babası, yarın Bodrum'da toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.