ŞARKICI ECE BAŞKAN BIYIK'I ZİYARETE GELDİ

Siyaset 23.10.2024 - 05:37, Güncelleme: 23.10.2024 - 05:44
 

ŞARKICI ECE BAŞKAN BIYIK'I ZİYARETE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Ünlü model manken, sunucu, tiyatrocu ve şarkıcı Ece Gürsel, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı makamında ziyaret etti.. Şarkıcı Ece Gürsel'in Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a yaptığı bu ziyaretin nedeni henüz bilinmez ken, Başkan Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "Bugün bizleri ziyarete gelen şarkıcı Ece Gürsel'e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ünlü model manken, sunucu, tiyatrocu ve şarkıcı Ece Gürsel, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı makamında ziyaret etti..

Şarkıcı Ece Gürsel'in Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a yaptığı bu ziyaretin nedeni henüz bilinmez ken, Başkan Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "Bugün bizleri ziyarete gelen şarkıcı Ece Gürsel'e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.