SADIK GÜVENÇ'İN YENİ PARTİSİ BELLİ OLDU; 1000 kişi ile katılıyor

Siyaset 30.11.2021 - 17:53, Güncelleme: 30.11.2021 - 17:53
 

SADIK GÜVENÇ'İN YENİ PARTİSİ BELLİ OLDU; 1000 kişi ile katılıyor

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz aylarda Ak Partiden istifa ederek bağımsız kalan Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç'in, İYİ Partiye katılacağı öğrenildi.. Edindiğimiz bilgiye göre Sadık Güvenç 2022'in ilk aylarında aralarında Gebze'de ki Sivil Toplum Kuruluşlarının önde gelen isimlerinin de yer aldığı bin kişilik bir yeni üye listesiyle İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatına giderek İYİ Partiye üye olacaklar.. Sadık Güvenç'in bu yoğun katılım için hazırlık aşamasında olduğu ve  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü'nün de bu önemli katılım için görkemli bir tören yapmayaı düşündüğü dile getirildi. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz aylarda Ak Partiden istifa ederek bağımsız kalan Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç'in, İYİ Partiye katılacağı öğrenildi..

Edindiğimiz bilgiye göre Sadık Güvenç 2022'in ilk aylarında aralarında Gebze'de ki Sivil Toplum Kuruluşlarının önde gelen isimlerinin de yer aldığı bin kişilik bir yeni üye listesiyle İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatına giderek İYİ Partiye üye olacaklar..

Sadık Güvenç'in bu yoğun katılım için hazırlık aşamasında olduğu ve  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü'nün de bu önemli katılım için görkemli bir tören yapmayaı düşündüğü dile getirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.