SADIK GÜVENÇ'İN PARTİSİ BELLİ OLDU; PEŞPEŞE DESTEK AÇIKLAMALARI GELDİ

Siyaset 04.11.2021 - 15:56, Güncelleme: 04.11.2021 - 15:56
 

SADIK GÜVENÇ'İN PARTİSİ BELLİ OLDU; PEŞPEŞE DESTEK AÇIKLAMALARI GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz aylarda Ak Partiden istifa eden Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç'in önümüzdek ay İYİ Partiye geçeceği öğrenildi.. Ak Partiden istifa ettiğinde bağımsız Gebze Belediye Meclis üyesi olarak görevini sürdürmeye devam edeceğini açıklayan Sadık Güvenç'in, İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Hayati Bayram ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda İYİ Partiye üye olarak bundan sonra o çatı altında siyaset yapmaya karar verdiği öğrenildi.. Öte taraftan 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olacağını bugünden ilan eden Sadık Güvenç'in siyaseten yanında olduklarını son haftlarda sosyal medyadan açıklama yaparak,beyan edenler halkasına, Gebze Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Karateke'de dahil oldu.. Cemil Karateke'de facebook sayfasından yaptığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Gebzemizde sevilen sayılan, gittiği her ortamda saygıyla karşılanan, herkesin sıkıntısına ortak olup çözüm arayan değerli abim, Sn Sadık GÜVENÇ abime siyasi yolda başarılar diler, her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim Her Gebze'nin bu yolda sorumluğu bulunmaktadır. NİYET HAYIRSA AKIBET HAYIRLIRDIR"  
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz aylarda Ak Partiden istifa eden Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç'in önümüzdek ay İYİ Partiye geçeceği öğrenildi..

Ak Partiden istifa ettiğinde bağımsız Gebze Belediye Meclis üyesi olarak görevini sürdürmeye devam edeceğini açıklayan Sadık Güvenç'in, İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Hayati Bayram ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda İYİ Partiye üye olarak bundan sonra o çatı altında siyaset yapmaya karar verdiği öğrenildi..

Öte taraftan 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olacağını bugünden ilan eden Sadık Güvenç'in siyaseten yanında olduklarını son haftlarda sosyal medyadan açıklama yaparak,beyan edenler halkasına, Gebze Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Karateke'de dahil oldu..

Cemil Karateke'de facebook sayfasından yaptığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Gebzemizde sevilen sayılan, gittiği her ortamda saygıyla karşılanan, herkesin sıkıntısına ortak olup çözüm arayan değerli abim, Sn Sadık GÜVENÇ abime siyasi yolda başarılar diler, her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim Her Gebze'nin bu yolda sorumluğu bulunmaktadır. NİYET HAYIRSA AKIBET HAYIRLIRDIR"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.