Reza Zarrab aylar sonra bu kadınla görüntülendi

Magazin - Cemiyet 28.06.2022 - 07:37, Güncelleme: 28.06.2022 - 07:37
 

Reza Zarrab aylar sonra bu kadınla görüntülendi

kocaeli haberi
Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab eşinden boşandıktan sonra Miami'de bir kadınla yemek yerken görüntülendi. ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab, Miami’de genç bir kadınla yemek yerken görüntülendi. Magazinburada'nın iddiasına göre; Rezza Zarrab gecenin ilerleyen saatlerinde genç kadınla oldukça samimi anlar da yaşadı. Zarrab'ın şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı ultra lüks bir gökdelende 3.6 milyon dolarlık evde oturduğu da ortaya çıkmıştı.
kocaeli haberi

Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab eşinden boşandıktan sonra Miami'de bir kadınla yemek yerken görüntülendi.

ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab, Miami’de genç bir kadınla yemek yerken görüntülendi. Magazinburada'nın iddiasına göre; Rezza Zarrab gecenin ilerleyen saatlerinde genç kadınla oldukça samimi anlar da yaşadı. Zarrab'ın şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı ultra lüks bir gökdelende 3.6 milyon dolarlık evde oturduğu da ortaya çıkmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.