REİSİN KOCAELİ'YE ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLERİ VAR

Siyaset 11.11.2023 - 12:03, Güncelleme: 11.11.2023 - 12:33
 

REİSİN KOCAELİ'YE ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLERİ VAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 Yerel seçimlerine 4 ay kala tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesinin yanısıra 11 ilçe Belediyesini elinde bulunduran Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatında da "kimler gidecek, kimler kalacak ve gideceklerin yerine kimler gelecek" sorularının cevapları için nefesler tutuldu. Her seçim ve kongreler döneminde olduğu gibi Kocaelihaberi.com sizler için siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. "Ak Parti Kocaeli'de hangi belediye başkanları koltuğuna veda edecek ve yerlerine kimler gelecek" sorularının cevabı için Ankara siyaset kulislerini yokladığımızda, güvenilir bir kaynakdan  "Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan oluşan Gebze Bölgesinde şimdilik koltuğa veda edecek Belediye Başkanı sayısı iki gibi gözüküyor ama her an bu sayı üçe çıkabilir." cevabını aldığımızda "nasıl yani" diye tekrar soruyoruz ve "Zaten gidecek olanlardan bir tanesine açık açık söylenmiş bile, ikincisi de kesin gibi ve üçüncü gidecek olan ilçe belediye başkanı ise bıçak sırtında" bilgisi geliyor.. "Kocaeli genelinde koltuğa veda edecek belediye başkan sayısı kaç olur" şeklinde yeni bir soru soruyoruz ve bakın nasıl bir cevap geliyor; "Ak Parti 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Kocaeli'den en az 8 milletvekili bekliyordu ki, zaten o beklentinin rahatlığı ile il başkanı Mehmet Ellibeş'i 8.inci sıraya yazmıştı. Amma velakin Kocaeli çok kötü bir sürpriz yaparak, 6 milletvekili çıkardı. Reis Kocaeli'ye çok kızgın, Ak Parti İl Teşkilatının notu Genel Merkez'de de çok düşük. İşte bundan dolayıdır ki; Kocaeli konusunda Reis ayrı bir çalışma yaparak dosya hazırlattı, Genel Merkez de yine ayrı bir çalışma yaptı Kocaeli için. Dolayısı ile 2024 yerel seçimleri Ak Parti Kocaeli Belediye Başkan adayları listesinde çok değişiklikler olacak. Gidecek olan belediye başkanları kadar, yerlerine gösterilecek olan belediye başkan adayları da şaşırtacak" -Deseniz ya Ak Parti Kocaeli'yi sürprizler bekliyor? -Kocaeli için hiç bir şey göründüğü gibi değil. Reisin Kocaeli'ye çok büyük sürprizleri var çok    
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 Yerel seçimlerine 4 ay kala tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesinin yanısıra 11 ilçe Belediyesini elinde bulunduran Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatında da "kimler gidecek, kimler kalacak ve gideceklerin yerine kimler gelecek" sorularının cevapları için nefesler tutuldu.

Her seçim ve kongreler döneminde olduğu gibi Kocaelihaberi.com sizler için siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor.

"Ak Parti Kocaeli'de hangi belediye başkanları koltuğuna veda edecek ve yerlerine kimler gelecek" sorularının cevabı için Ankara siyaset kulislerini yokladığımızda, güvenilir bir kaynakdan  "Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan oluşan Gebze Bölgesinde şimdilik koltuğa veda edecek Belediye Başkanı sayısı iki gibi gözüküyor ama her an bu sayı üçe çıkabilir." cevabını aldığımızda "nasıl yani" diye tekrar soruyoruz ve "Zaten gidecek olanlardan bir tanesine açık açık söylenmiş bile, ikincisi de kesin gibi ve üçüncü gidecek olan ilçe belediye başkanı ise bıçak sırtında" bilgisi geliyor..

"Kocaeli genelinde koltuğa veda edecek belediye başkan sayısı kaç olur" şeklinde yeni bir soru soruyoruz ve bakın nasıl bir cevap geliyor;

"Ak Parti 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Kocaeli'den en az 8 milletvekili bekliyordu ki, zaten o beklentinin rahatlığı ile il başkanı Mehmet Ellibeş'i 8.inci sıraya yazmıştı. Amma velakin Kocaeli çok kötü bir sürpriz yaparak, 6 milletvekili çıkardı. Reis Kocaeli'ye çok kızgın, Ak Parti İl Teşkilatının notu Genel Merkez'de de çok düşük.

İşte bundan dolayıdır ki; Kocaeli konusunda Reis ayrı bir çalışma yaparak dosya hazırlattı, Genel Merkez de yine ayrı bir çalışma yaptı Kocaeli için. Dolayısı ile 2024 yerel seçimleri Ak Parti Kocaeli Belediye Başkan adayları listesinde çok değişiklikler olacak. Gidecek olan belediye başkanları kadar, yerlerine gösterilecek olan belediye başkan adayları da şaşırtacak"

-Deseniz ya Ak Parti Kocaeli'yi sürprizler bekliyor?
-Kocaeli için hiç bir şey göründüğü gibi değil. Reisin Kocaeli'ye çok büyük sürprizleri var çok    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.