REFAHLI MEHMET ARAS: ''HÜKÜMET GİDİCİ''

Siyaset 20.10.2021 - 05:55, Güncelleme: 20.10.2021 - 05:55
 

REFAHLI MEHMET ARAS: ''HÜKÜMET GİDİCİ''

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Çayırova ilçe divanında konuştu.. Belediye başkanlığı döneminden arkadaşı olan Erdoğan’a Çayırova’dan yüklenen Aras, cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan anısı anlatarak yıllar önce cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uyardığını anlattı. "ERDOĞAN’A, BU İHANET OLUR DEDİM" Dönemin Refah Partili Düzce belediye başkanı Ruhi Kurnaz’ın verdiği yemekte biraraya geldiklerini aktaran Aras, o dönem partilerinin İstanbul büyükşehir belediye başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın da o yemeğe katıldığını ifade etti. Refah partisinin bölge belediye başkanlarının bir arada bulunduğu yemekte başka bir parti kurmak istediğini dile getiren Erdoğan’a, Dünya siyonizmine, sömürü düzenine tek başına baş kaldıran Erbakan hocamıza bu ayrılık ihanet olur dediğini dile getirdi. Belediye başkanı olunur, milletvekili olunur, bakan olunur fakat Erbakan olunmaz dediğini anlatan Aras, hocamıza ihanet edenler, koltuk sevdasına düşenler er ya da geç düştükleri yanlışı anladılar dedi. HÜKÜMET GİDİCİ Ekonomi de hükümetin contaları yaktığını da ifade eden Aras, rutin haline gelen akaryakıt zamları, elektrik, doğalgaz zamları ve gıda zamları milletin belini iyice bükmüştür. Dolar rekor üstüne rekor kırarken hükümetten ses çıkmamaktadır dedi. Bu gidişatın erken seçim sinyalleri olduğunu ifade eden Aras, AKP dönemi sona eriyor hükümet gidiyor, 94 seçimlerinde olduğu gibi Refah partisinin sandıklarda patlayacağı seçim yakındır hazır olun dedi Dr. Fatih Erbakan ile birlikte yepyeni bir sayfa açılacağını ifaden eden Aras, milletimiz müsterih olsun Yeniden Refah’la birlikte Türkiye huzura ve refaha kavuşacaktır ifadeleriyle sözlerini noktaladı
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Çayırova ilçe divanında konuştu.. Belediye başkanlığı döneminden arkadaşı olan Erdoğan’a Çayırova’dan yüklenen Aras, cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan anısı anlatarak yıllar önce cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uyardığını anlattı.

"ERDOĞAN’A, BU İHANET OLUR DEDİM"
Dönemin Refah Partili Düzce belediye başkanı Ruhi Kurnaz’ın verdiği yemekte biraraya geldiklerini aktaran Aras, o dönem partilerinin İstanbul büyükşehir belediye başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın da o yemeğe katıldığını ifade etti. Refah partisinin bölge belediye başkanlarının bir arada bulunduğu yemekte başka bir parti kurmak istediğini dile getiren Erdoğan’a, Dünya siyonizmine, sömürü düzenine tek başına baş kaldıran Erbakan hocamıza bu ayrılık ihanet olur dediğini dile getirdi.

Belediye başkanı olunur, milletvekili olunur, bakan olunur fakat Erbakan olunmaz dediğini anlatan Aras, hocamıza ihanet edenler, koltuk sevdasına düşenler er ya da geç düştükleri yanlışı anladılar dedi.

HÜKÜMET GİDİCİ
Ekonomi de hükümetin contaları yaktığını da ifade eden Aras, rutin haline gelen akaryakıt zamları, elektrik, doğalgaz zamları ve gıda zamları milletin belini iyice bükmüştür. Dolar rekor üstüne rekor kırarken hükümetten ses çıkmamaktadır dedi. Bu gidişatın erken seçim sinyalleri olduğunu ifade eden Aras, AKP dönemi sona eriyor hükümet gidiyor, 94 seçimlerinde olduğu gibi Refah partisinin sandıklarda patlayacağı seçim yakındır hazır olun dedi
Dr. Fatih Erbakan ile birlikte yepyeni bir sayfa açılacağını ifaden eden Aras, milletimiz müsterih olsun Yeniden Refah’la birlikte Türkiye huzura ve refaha kavuşacaktır ifadeleriyle sözlerini noktaladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.