RECEP KAYA'DAN MAHMUT YANDIK'A 30 YILDA İKİNCİ TEBRİK

Siyaset 25.07.2024 - 07:16, Güncelleme: 25.07.2024 - 07:16
 

RECEP KAYA'DAN MAHMUT YANDIK'A 30 YILDA İKİNCİ TEBRİK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mahmut Yandık’ı İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettikteen sonra sosyal medyadan "Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." paylaşımında bulundu.. Recep Kaya ile Mahmut Yandık'ın Gebze Belediyesi çatısı altındaki bu buluşması bizi alıp 30 yıl geriye götürdü. Şimdi 35 yaşında olanlar bile hatırlamaz, 40 yaşındakiler ise belki zor hatırlar Mahmut Yandık 1994 yılında Belediye Meclis üyesi olarak seçildiği Gebze Belediyesinde daha sonra belediye başkan yardımcılığı görevine atanmış ve Recep Kaya'da Saadet Partisi Gebze ilçe gençlik kolları başkanı olarak kendisine ziyaretler gerçekleştirmişti.. 1994 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclisi üyesi seçilen Mahmut Yandık daha sonra dönemin belediye başkanı merhum Ahmet Pembegüllü tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirilmişti.. 2024 yerel seçimlerinde de tekrar Gebze Belediye Meclisi üyesi seçilen Mahmut Yandık, 30 yıl aradan sonra bu kez de belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Gebze belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. MAHMUT YANDIK KİMDİR ? Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Meclis Üyesi olan Mahmut Yandık, 1962 Giresun doğumlu. 1994-2004 yılları arasında Refah ve Fazilet Partisinden Gebze Belediyesi meclis üyeliği yaptı. 1997-2004 yılları arasında Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. 2006 Yılından itibaren İSU Gebze Koordinatörlüğü yaptı. İSU’dan Emekli. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Gebze Belediye Başkan Aday adayı oldu… 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Meclis Üyesi seçilen Mahmut Yandık şuan belediye başkan yardımcısı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mahmut Yandık’ı İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettikteen sonra sosyal medyadan "Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." paylaşımında bulundu..

Recep Kaya ile Mahmut Yandık'ın Gebze Belediyesi çatısı altındaki bu buluşması bizi alıp 30 yıl geriye götürdü. Şimdi 35 yaşında olanlar bile hatırlamaz, 40 yaşındakiler ise belki zor hatırlar Mahmut Yandık 1994 yılında Belediye Meclis üyesi olarak seçildiği Gebze Belediyesinde daha sonra belediye başkan yardımcılığı görevine atanmış ve Recep Kaya'da Saadet Partisi Gebze ilçe gençlik kolları başkanı olarak kendisine ziyaretler gerçekleştirmişti..

1994 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclisi üyesi seçilen Mahmut Yandık daha sonra dönemin belediye başkanı merhum Ahmet Pembegüllü tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirilmişti..

2024 yerel seçimlerinde de tekrar Gebze Belediye Meclisi üyesi seçilen Mahmut Yandık, 30 yıl aradan sonra bu kez de belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Gebze belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

MAHMUT YANDIK KİMDİR ?
Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Meclis Üyesi olan Mahmut Yandık, 1962 Giresun doğumlu. 1994-2004 yılları arasında Refah ve Fazilet Partisinden Gebze Belediyesi meclis üyeliği yaptı.

1997-2004 yılları arasında Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. 2006 Yılından itibaren İSU Gebze Koordinatörlüğü yaptı. İSU’dan Emekli. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Gebze Belediye Başkan Aday adayı oldu…

2019 ve 2024 yerel seçimlerinde Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Meclis Üyesi seçilen Mahmut Yandık şuan belediye başkan yardımcısı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.