RECEP KAYA YENİ LİSTE HAZIRLIĞINDA

Siyaset 21.07.2024 - 14:15, Güncelleme: 21.07.2024 - 14:15
 

RECEP KAYA YENİ LİSTE HAZIRLIĞINDA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İlçe kongrelerinin bu yılın son ayına kadar tamamlanması ve ardın il kongresini yapılması bekleniyor.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de belediye başkanı veya belediye meclis üyesi aday adayı olmak için çok sayıda ilçe yöneticisinin istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliklerinin, yedek listeden gelen isimlerle dolduruldu.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatından da çok sayıda yönetim kurulu üyesi, seçimlerde aday adayı olmak için istifa edince, ilçe başkanı Recep Kaya yedek yönetimden gelen isimler ile başarılı bir seçim çalışması yürüttü.. Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan Ak Parti Gebze ilçe kongresinde tekrar ilçe başkanı adayı gösterilmesine kesin gözü ile bakılan Recep Kaya'nın, kongreye sunacağı yeni yönetim kurulu listesinin hazırlığına başladığı öğrenildi. Yönetim listesinin teşkilinde bir çok yeni isme teklif götürmeyei düşünen Recep Kaya'nın, mevcut yönetim kurulu ve yedek yönetimden asil yönetime geçen isimlerin performansından memnun kaldığı ve bu isimlerin çoğusu ile yola devam etmeyi düşündüğü dile getiriliyor.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İlçe kongrelerinin bu yılın son ayına kadar tamamlanması ve ardın il kongresini yapılması bekleniyor..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de belediye başkanı veya belediye meclis üyesi aday adayı olmak için çok sayıda ilçe yöneticisinin istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliklerinin, yedek listeden gelen isimlerle dolduruldu..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatından da çok sayıda yönetim kurulu üyesi, seçimlerde aday adayı olmak için istifa edince, ilçe başkanı Recep Kaya yedek yönetimden gelen isimler ile başarılı bir seçim çalışması yürüttü..

Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan Ak Parti Gebze ilçe kongresinde tekrar ilçe başkanı adayı gösterilmesine kesin gözü ile bakılan Recep Kaya'nın, kongreye sunacağı yeni yönetim kurulu listesinin hazırlığına başladığı öğrenildi.

Yönetim listesinin teşkilinde bir çok yeni isme teklif götürmeyei düşünen Recep Kaya'nın, mevcut yönetim kurulu ve yedek yönetimden asil yönetime geçen isimlerin performansından memnun kaldığı ve bu isimlerin çoğusu ile yola devam etmeyi düşündüğü dile getiriliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.