RECEP KAYA ONLARI UNUTMADI

Siyaset 07.09.2024 - 07:42, Güncelleme: 07.09.2024 - 07:42
 

RECEP KAYA ONLARI UNUTMADI

KOCAEL HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, "Zabıta Haftası" dolaysıyla ilçe kadın kolları başkanı Habibe Çırak Yıldırım, ilçe başkan yardımcıları Mehmet Ceyhan ve Yaşar Demirci ile birlikte Gebze Beledyesi Zabıta müdürü Burhan Kandemir’i makamında ziyaret ederek Zabıta haftalarını kutladı. Başkan Kaya özverili çalışmalarından dolayı Gebze Beledyesi Zabıta müdürü Burhan Kandemir’e teşekkür etti ve "Bu vesileyle şehrinizin huzuru ve güvenliği için özveriyle çalışan tüm zabıta ekiplerimizin haftasını kutluyorum." dedi..
KOCAEL HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, "Zabıta Haftası" dolaysıyla ilçe kadın kolları başkanı Habibe Çırak Yıldırım, ilçe başkan yardımcıları Mehmet Ceyhan ve Yaşar Demirci ile birlikte Gebze Beledyesi Zabıta müdürü Burhan Kandemir’i makamında ziyaret ederek Zabıta haftalarını kutladı.

Başkan Kaya özverili çalışmalarından dolayı Gebze Beledyesi Zabıta müdürü Burhan Kandemir’e teşekkür etti ve "Bu vesileyle şehrinizin huzuru ve güvenliği için özveriyle çalışan tüm zabıta ekiplerimizin haftasını kutluyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.