RAİF ÖZTÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

Yaşam 16.05.2022 - 04:46, Güncelleme: 16.05.2022 - 05:00
 

RAİF ÖZTÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

kocaeli haberi
Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk'ün kayınpederi Ali Aydınlı vefat etti. Raif Öztürk bu acı haberini sosyal medyadan "kayınpederim (Gebze İHL’nin Ali Hocası) Ali Aydınlı hakikâtin kaynağına, Hakk'a doğru yola çıktı. Mevlâm seferini âlî, makâmını cennet, manzarasını camâlûllah eylesin. Mevlâ şühedâ zümresine ilhâk eylesin. Lâtif ruhu için el-fatiha..." sözleri ile duyurdu.. Ali Aydınlı'nın cenazesi 16/05/2022 tarihinde Dilovası Cumhuriyet Mahallesi Çardaktepe camiinden ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
kocaeli haberi

Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk'ün kayınpederi Ali Aydınlı vefat etti.

Raif Öztürk bu acı haberini sosyal medyadan "kayınpederim (Gebze İHL’nin Ali Hocası) Ali Aydınlı hakikâtin kaynağına, Hakk'a doğru yola çıktı. Mevlâm seferini âlî, makâmını cennet, manzarasını camâlûllah eylesin. Mevlâ şühedâ zümresine ilhâk eylesin. Lâtif ruhu için el-fatiha..." sözleri ile duyurdu..

Ali Aydınlı'nın cenazesi 16/05/2022 tarihinde Dilovası Cumhuriyet Mahallesi Çardaktepe camiinden ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.