ÖZHAN ÖZTÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

Yaşam 01.09.2024 - 11:04, Güncelleme: 01.09.2024 - 11:04
 

ÖZHAN ÖZTÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
ANAP eski ilçe başkanı merhum Enis Öztürk'ün eşi ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan yardımcısı Özhan Öztürk'ün annesi Şükran Öztürk (71) vefat etti.. Özhan Öztürk bu acı haberimni "Şükran ÖZTÜRK uzun süredir tedavi gördüğü Okan Üniversitesi hastanesinde bu gece 01.00 saati itibarı ile hayata veda etti. Cenazemiz bugün Gebze Mustafa Paşa Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze merkez mezarlığında toprağa verilecektir." sözleri ile duyurdu.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhume Şükran Öztürk'e Allah'tan rahmet Özhan ve Özkan Öztürk ile kederli ailesine sabır ve başsağlığı dliyoruz..  
KOCAELİ HABERİ

ANAP eski ilçe başkanı merhum Enis Öztürk'ün eşi ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan yardımcısı Özhan Öztürk'ün annesi Şükran Öztürk (71) vefat etti..

Özhan Öztürk bu acı haberimni "Şükran ÖZTÜRK uzun süredir tedavi gördüğü Okan Üniversitesi hastanesinde bu gece 01.00 saati itibarı ile hayata veda etti.
Cenazemiz bugün Gebze Mustafa Paşa Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze merkez mezarlığında toprağa verilecektir." sözleri ile duyurdu..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhume Şükran Öztürk'e Allah'tan rahmet Özhan ve Özkan Öztürk ile kederli ailesine sabır ve başsağlığı dliyoruz..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.