ÖZGÜR ÖZEL GEBZELİLERDEN 5 KONUDA SÖZ ALDI

Siyaset 30.06.2024 - 18:11, Güncelleme: 30.06.2024 - 18:11
 

ÖZGÜR ÖZEL GEBZELİLERDEN 5 KONUDA SÖZ ALDI

KOCAELİ HABERİ
CHP'nin Gebze'de düzenlediği "Geçinemiyoruz Mitingi"nde halka hitap eden CHP lideri Özgür Özel, iktidarın, Temmuz'da her şeye zam yapmasına rağmen çalışanlara ve emeklilere zam yapmamasına ve hükümetin asgari ücret politikasına tepki gösterdi.  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze’de düzenlediği “Geçinemiyoruz” mitinginde “Bu miting geçinemeyenlerin sesidir” dedi ve mitinge katılanları “Geçinemiyoruz” diye haykırttı.. Özgür Özel, Recep Tayip Erdoğan ile Devlet Bahçeli’ye seslenerek “Ya geçim ya seçim. Eğer geçim yoksa seçim var” dedi. Özgür Özel, on binlerce kişinin katıldığı Gebze mitingine katılanlardan, beş konuda söz aldı ve o beş maddeyi şöyle sıraladı; -Yarından tezi yok haykıracağız; asgari ücret verildiği günden bugüne 4 bin TL kaybetti. Asgari ücrete enflasyon kadar zam istiyoruz. 25 bin TL’nin altındaki bir asgari ücreti asla kabul etmiyoruz. -Emekliler 10 bin TL ile geçinemiyor. Emekliler asgari ücret alan kadar mücadele -Çiftçiler hakkını alana kadar, borçların faizleri silinene kadar mücadeleye söz mü? -Esnaflar perişan, iflasta. Esnafların borçlarının faizi silinene kadar mücadeleye söz müĞ -Vergide adalet istiyoruz. Verginin yüzde 90’nı sizler ödüyorsunuz. Bunu tersine çevirene kadar mücadele edeceğiz. Kur korumadan bankalara arcılığı ile milyarları cebine sokanlardan o paraları geri alacağız, adaleti geri getireceğiz. Vergide adalet istiyoruz, getirene kadar mücadeleye söz mü? Özgür Özel mitingi "Temmuz zammı hakkımız söke söke alırız" sloganı attırtarak sonlandırdı..
KOCAELİ HABERİ

CHP'nin Gebze'de düzenlediği "Geçinemiyoruz Mitingi"nde halka hitap eden CHP lideri Özgür Özel, iktidarın, Temmuz'da her şeye zam yapmasına rağmen çalışanlara ve emeklilere zam yapmamasına ve hükümetin asgari ücret politikasına tepki gösterdi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze’de düzenlediği “Geçinemiyoruz” mitinginde “Bu miting geçinemeyenlerin sesidir” dedi ve mitinge katılanları “Geçinemiyoruz” diye haykırttı..

Özgür Özel, Recep Tayip Erdoğan ile Devlet Bahçeli’ye seslenerek “Ya geçim ya seçim. Eğer geçim yoksa seçim var” dedi.

Özgür Özel, on binlerce kişinin katıldığı Gebze mitingine katılanlardan, beş konuda söz aldı ve o beş maddeyi şöyle sıraladı;

-Yarından tezi yok haykıracağız; asgari ücret verildiği günden bugüne 4 bin TL kaybetti. Asgari ücrete enflasyon kadar zam istiyoruz. 25 bin TL’nin altındaki bir asgari ücreti asla kabul etmiyoruz.

-Emekliler 10 bin TL ile geçinemiyor. Emekliler asgari ücret alan kadar mücadele

-Çiftçiler hakkını alana kadar, borçların faizleri silinene kadar mücadeleye söz mü?

-Esnaflar perişan, iflasta. Esnafların borçlarının faizi silinene kadar mücadeleye söz müĞ

-Vergide adalet istiyoruz. Verginin yüzde 90’nı sizler ödüyorsunuz. Bunu tersine çevirene kadar mücadele edeceğiz. Kur korumadan bankalara arcılığı ile milyarları cebine sokanlardan o paraları geri alacağız, adaleti geri getireceğiz. Vergide adalet istiyoruz, getirene kadar mücadeleye söz mü?

Özgür Özel mitingi "Temmuz zammı hakkımız söke söke alırız" sloganı attırtarak sonlandırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.