OSMAN AKBULUT'UN ACI GÜNÜ

Yaşam 31.08.2024 - 14:01, Güncelleme: 31.08.2024 - 14:01
 

OSMAN AKBULUT'UN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Dilovası eski ilçe başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası Belediyesi meclis üyesi Osman Akbulut’un kayınpederi Mustafa Çevik vefat etti. Mustafa Çevik’in cenazesi, 31 Ağustos Cumartesi günü (bugün) ikindi namazına müteakip Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından, Gebze Osman Yılmaz Mezarlığı'na defnedilecektir.. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum Mustafa Çevikl'a Allah'tan rahmet kedrli ailesien sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Dilovası eski ilçe başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası Belediyesi meclis üyesi Osman Akbulut’un kayınpederi Mustafa Çevik vefat etti.

Mustafa Çevik’in cenazesi, 31 Ağustos Cumartesi günü (bugün) ikindi namazına müteakip Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından, Gebze Osman Yılmaz Mezarlığı'na defnedilecektir..

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum Mustafa Çevikl'a Allah'tan rahmet kedrli ailesien sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.