OSMAN AKBULUT DİLOVASI BELEDİYESİNE SIKI HAZIRLANIYOR

Siyaset 07.09.2023 - 06:14, Güncelleme: 07.09.2023 - 06:14
 

OSMAN AKBULUT DİLOVASI BELEDİYESİNE SIKI HAZIRLANIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası eski ilçe başkanı ve Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut'un, 31 Mart 20224 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye başkan adayı olabilmek için çok sıkı bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.. Osman Akbulut, Ak Parti eski milletvekili ve Genel Merkez Kocaeli eski İlkoordinatörü olan ve bu dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Sivaslı hemşersi Osman Boyraz'ı makamında ziyaret etti.. Osman Akbulut bu ziyareti sosyal medyadan "Ulaştırma ve Altyapı bakan yardımcısı olarak atanan değerli hemşerimiz Sn. Osman Boyraz’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı görevler dilerim." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası eski ilçe başkanı ve Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut'un, 31 Mart 20224 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye başkan adayı olabilmek için çok sıkı bir çalışma yürüttüğü öğrenildi..

Osman Akbulut, Ak Parti eski milletvekili ve Genel Merkez Kocaeli eski İlkoordinatörü olan ve bu dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Sivaslı hemşersi Osman Boyraz'ı makamında ziyaret etti..

Osman Akbulut bu ziyareti sosyal medyadan "Ulaştırma ve Altyapı bakan yardımcısı olarak atanan değerli hemşerimiz Sn. Osman Boyraz’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı görevler dilerim." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.