OĞUZ ŞERİFALİOĞLU GEBZE'NIN TANITIMI İÇİN BİNLERCE KİTAP DAĞITTI

Dünya 23.07.2024 - 07:21, Güncelleme: 23.07.2024 - 07:42
 

OĞUZ ŞERİFALİOĞLU GEBZE'NIN TANITIMI İÇİN BİNLERCE KİTAP DAĞITTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bir taraftan Gebze Bölgesindeki sanayici ve iş insanlarının ticaretlerini geliştirmek için Amerika ve AB ülkeleri ile bağlantılar kurdurarak, onları ihracata teşvik etme çalışmlarını sürdürürken diğer taraftan da Gebze'nin il olma mücadelesine destek vermeye devam ediyor.. Türkiye'nin en büyük sanayi kenti Gebze'nin nüfus sayısı ve üretim potansiyeli ile çoktan il olmayı hakettiği fikrinden yola çıkan Oğuz Şerifalioğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın tarihini ve turizm bilgilerini bir araya getirdiği “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabını, Kocaeli, İstanbul ve Ankara'nın yansıra gitmiş olduğu Amerika ve AB ülkelerinde de dağıtmaya devam ediyor.. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, maaliyetini bizzat kendisinin karşılayarak hazırlatmış olduğu "Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabı ile ilgili olarak Kocaeli Haberi gazetemize yaptığı açıklamada "Gebze'nin tarihsel ve kültürel zenginliklerini herkese anlatmak amacıyla hazırlattığım Fatihler Şehri Gebze kitabımızdan bugüne kadar 8.500 adet dağıtmışız. Yani tam 8.500 kişiye Gebze'yi tanıtmışız. Bu kitabımızı Ankara'da Bakanlıklar, TBMM ve TOBB bünyesinde de çok sayıda etkili ve yetkili isimlere 'Gebze il olmalıdır' mektubumuzla birlikte ulaştırdık. İnanın bununla ilgili çok güzel geri dönüşler aldık. Beni Ankara'dan bizzat arayan çok sayıdaki önemli isim, 'Gebze'yi çok güzel anlatmışsınız, inanıyoruz ki, Gebze günü geldiğinde, yakın bir zamanda mutlaka il olacak ve bunda da sizin bu Gebze kitabınızın da katkısı büyük olmuş olacak' dediler. Biz Gebze hakettiği değeri bulana ve Gebze il olana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bir taraftan Gebze Bölgesindeki sanayici ve iş insanlarının ticaretlerini geliştirmek için Amerika ve AB ülkeleri ile bağlantılar kurdurarak, onları ihracata teşvik etme çalışmlarını sürdürürken diğer taraftan da Gebze'nin il olma mücadelesine destek vermeye devam ediyor..

Türkiye'nin en büyük sanayi kenti Gebze'nin nüfus sayısı ve üretim potansiyeli ile çoktan il olmayı hakettiği fikrinden yola çıkan Oğuz Şerifalioğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın tarihini ve turizm bilgilerini bir araya getirdiği “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabını, Kocaeli, İstanbul ve Ankara'nın yansıra gitmiş olduğu Amerika ve AB ülkelerinde de dağıtmaya devam ediyor..

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, maaliyetini bizzat kendisinin karşılayarak hazırlatmış olduğu "Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabı ile ilgili olarak Kocaeli Haberi gazetemize yaptığı açıklamada "Gebze'nin tarihsel ve kültürel zenginliklerini herkese anlatmak amacıyla hazırlattığım Fatihler Şehri Gebze kitabımızdan bugüne kadar 8.500 adet dağıtmışız. Yani tam 8.500 kişiye Gebze'yi tanıtmışız. Bu kitabımızı Ankara'da Bakanlıklar, TBMM ve TOBB bünyesinde de çok sayıda etkili ve yetkili isimlere 'Gebze il olmalıdır' mektubumuzla birlikte ulaştırdık. İnanın bununla ilgili çok güzel geri dönüşler aldık. Beni Ankara'dan bizzat arayan çok sayıdaki önemli isim, 'Gebze'yi çok güzel anlatmışsınız, inanıyoruz ki, Gebze günü geldiğinde, yakın bir zamanda mutlaka il olacak ve bunda da sizin bu Gebze kitabınızın da katkısı büyük olmuş olacak' dediler. Biz Gebze hakettiği değeri bulana ve Gebze il olana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.