O SANATÇININ YENİ HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

Magazin - Cemiyet 15.05.2022 - 10:22, Güncelleme: 15.05.2022 - 10:27
 

O SANATÇININ YENİ HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

KOCAELİ HABERİ
Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne aldı. Seki, konser öncesi kuliste verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Oldukça ağır bir makyajla kamera karşısına geçen Seki'yi takipçileri tanımakta zorlandı Son dönemde verdiği kilolarla büyük değişim geçiren şarkıcı Deniz Seki, paylaştığı fotoğrafla yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne aldı. Konser öncesi kulisten hazırlık sürecini paylaşan Seki'nin son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. TAKİPÇİLERİ TANIMAKTA ZORLANDI Oldukça ağır bir makyajla kamera karşısına geçen Seki'yi takipçileri tanımakta zorlandı. Saçlarını dalgalandıran ve gözlerine mavi lens takan ünlü şarkıcı şaşırttı. Fotoğraflarına "Bakü’den sevgiler ile biz sahneye" notunu düşen ünlü şarkıcının, paylaşımlarını filtreden geçirdiğini iddia eden sosyal medya kullanıcıları da vardı. Soyman, fotoğrafın altına "Deniz, canım benim çok güzel olmuşsun. Süper, bayıldım" notunu düştü.
KOCAELİ HABERİ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne aldı. Seki, konser öncesi kuliste verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Oldukça ağır bir makyajla kamera karşısına geçen Seki'yi takipçileri tanımakta zorlandı

Son dönemde verdiği kilolarla büyük değişim geçiren şarkıcı Deniz Seki, paylaştığı fotoğrafla yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne aldı. Konser öncesi kulisten hazırlık sürecini paylaşan Seki'nin son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TAKİPÇİLERİ TANIMAKTA ZORLANDI

Oldukça ağır bir makyajla kamera karşısına geçen Seki'yi takipçileri tanımakta zorlandı. Saçlarını dalgalandıran ve gözlerine mavi lens takan ünlü şarkıcı şaşırttı.

Fotoğraflarına "Bakü’den sevgiler ile biz sahneye" notunu düşen ünlü şarkıcının, paylaşımlarını filtreden geçirdiğini iddia eden sosyal medya kullanıcıları da vardı.

Soyman, fotoğrafın altına "Deniz, canım benim çok güzel olmuşsun. Süper, bayıldım" notunu düştü.
Deniz Seki'nin son fotoğrafı olay oldu! - Günün Magazin Haberleri
Deniz Seki'nin son fotoğrafı olay oldu! - Günün Magazin Haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.