O ÖNEMLİ PROJEYE GEBZE'DEN START VERİLDİ

Bilim-Teknoloji 15.04.2022 - 17:42, Güncelleme: 15.04.2022 - 18:03
 

O ÖNEMLİ PROJEYE GEBZE'DEN START VERİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler İş Birliği Töreni Sayın Bakanımızın Teşrifleriyle Gerçekleştirildi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın himayelerinde TÜBİTAK, Türk Patent ve Marka Kurumu ile Hepsiburada iş birliğiyle yerinde üretilen yöresel ürünleri ve yerel girişimcileri e-ticaretle ulusal ve uluslararası pazarlara taşımak amacıyla düzenlenen Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler İş Birliği  Töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın teşrifleri ve Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Bilişim Vadisinde düzenlenen törene; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler, Gebze  Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Sanayi Ticaret, Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Cemal Başpınar, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu,  MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Boyner Doğan Şirketler Grubu ve Hepsiburada   Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Hepsiburada Ceo’su Murat Emirdağ, Doğan Yayın Holding Başkan Vekili ve Yandex Türkiye Ceo’su Mehmet Ali Yalçındağ, GTO Başkanı Nail çiler ve Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler hakkında sunulan tanıtım filmi ile başlayan tören, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Cemal Başpınar’ın konuşmaları ile devam etti. TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Boyner Doğan Şirketler Grubu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ve Sanayi Ticaret, Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız bir konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri Hepsiburada Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler İş Birliği  protokolünü hayırlı olsun dilekleriyle imzalayarak, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.
KOCAELİ HABERİ

Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler İş Birliği Töreni Sayın Bakanımızın Teşrifleriyle Gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın himayelerinde TÜBİTAK, Türk Patent ve Marka Kurumu ile Hepsiburada iş birliğiyle yerinde üretilen yöresel ürünleri ve yerel girişimcileri e-ticaretle ulusal ve uluslararası pazarlara taşımak amacıyla düzenlenen Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler İş Birliği  Töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın teşrifleri ve Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bilişim Vadisinde düzenlenen törene; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler, Gebze  Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Sanayi Ticaret, Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Cemal Başpınar, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu,  MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Boyner Doğan Şirketler Grubu ve Hepsiburada   Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Hepsiburada Ceo’su Murat Emirdağ, Doğan Yayın Holding Başkan Vekili ve Yandex Türkiye Ceo’su Mehmet Ali Yalçındağ, GTO Başkanı Nail çiler ve Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler hakkında sunulan tanıtım filmi ile başlayan tören, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Cemal Başpınar’ın konuşmaları ile devam etti.

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Boyner Doğan Şirketler Grubu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ve Sanayi Ticaret, Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız bir konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri Hepsiburada Yapay Zeka ve Coğrafi İşaretli Ürünler İş Birliği  protokolünü hayırlı olsun dilekleriyle imzalayarak, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.