O DİLOVASI'NIN KRALI

Siyaset 01.07.2022 - 09:23, Güncelleme: 01.07.2022 - 09:28
 

O DİLOVASI'NIN KRALI

kocaeli haberi
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz bu sabah Dilovası caddesinde çektiği renkli, samimi ve insanı gülümseten bir fotoğraf karesini, sosyal medyadan "İlçemizin değerlerinden olan seve can ilçemizin kralı olan ÖzcanToktaş kardeşimizin kral koltuğunun da yakaladık.Değerli Kardeşime ALLAH tan sağlık sıhhat dilerim." sözleri ile paylaştı.. Sizleri de gülümsetmek için o paylaşımı haber sayfamıza taşıdık..
kocaeli haberi

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz bu sabah Dilovası caddesinde çektiği renkli, samimi ve insanı gülümseten bir fotoğraf karesini, sosyal medyadan "İlçemizin değerlerinden olan seve can ilçemizin kralı olan ÖzcanToktaş kardeşimizin kral koltuğunun da yakaladık.Değerli Kardeşime ALLAH tan sağlık sıhhat dilerim." sözleri ile paylaştı..

Sizleri de gülümsetmek için o paylaşımı haber sayfamıza taşıdık..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.