O çalışma Büyükgöz’ün talimatı ile başlamış

İlçeler 20.08.2024 - 00:00, Güncelleme: 20.08.2024 - 00:00
 

O çalışma Büyükgöz’ün talimatı ile başlamış

KOCAELİ HABERİ
Dokuz günlük Umre ziyareti için Arabistan'da olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatı ile Gebze sokaklarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatı ile harekete geçeen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından Gebze'nin yollarında serim, bakım, onarım, yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ekipler, Cumhuriyet Mahallesi 2230 sokak ve bağlantılarında üst yapı yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında 600 metre parke yol çalışması gerçekleştiren ekipler ayrıca; vatandaşlardan gelen merdiven talebi üzerine imalatı tamamladı. 
KOCAELİ HABERİ

Dokuz günlük Umre ziyareti için Arabistan'da olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatı ile Gebze sokaklarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatı ile harekete geçeen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri ekipleri tarafından Gebze'nin yollarında serim, bakım, onarım, yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ekipler, Cumhuriyet Mahallesi 2230 sokak ve bağlantılarında üst yapı yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında 600 metre parke yol çalışması gerçekleştiren ekipler ayrıca; vatandaşlardan gelen merdiven talebi üzerine imalatı tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.