O BÖLGEDE YOĞUN ÇALIŞMA

İlçeler 03.07.2022 - 09:14, Güncelleme: 03.07.2022 - 09:14
 

O BÖLGEDE YOĞUN ÇALIŞMA

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, Kandıra Düzler Mevkii’nde su birikintisini engellemek ve yağmur suyunun vatandaşın arazisine zarar vermemesi için menfez çalışması başlattı. Kandıra Beyce Mahallesi’nde menfez yapılıyor Kandıra Beyce Mahallesi Düzler Mevkii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 3x3 kutu menfez yapımına başlandı. Yağmur sularının birikerek Beyce köy yoluna ve vatandaşın ekili arazisine zarar vermesi nedeniyle çalışmalar başladı. Yolda suyun birikmesine engel olmak ve vatandaşın arazisine yağmur suyunun zarar vermemesi için menfez yapım çalışmaları başlatıldı. Büyükşehir, menfez temel kazı ve grobeton imalatı çalışmaları gerçekleştiriliyor. BİRİKEN SULAR ZARAR VERİYORDU Kandıra Beyce Mahallesi Düzler Mevkii’nde yolda yağmur suyu borusu yetersiz kalarak yağmur sularının birikmesine neden oluyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların köye ulaşımını zorlaştırması ve ekili arazilerinin zarar görmesi sebebi ile yaşanan probleme hızlı bir şekilde çözüm getirerek kutu menfez yapımı ile probleme müdahale etti. Çalışmaların başlamasıyla kısa süre içerisinde tamamlanması planlandı. Çalışmalar bittiğinde Beyce Mahallesi sakinleri yağmurlu havalarda köy yolunda oluşan su birikintisi probleminden kurtulmuş olacak.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, Kandıra Düzler Mevkii’nde su birikintisini engellemek ve yağmur suyunun vatandaşın arazisine zarar vermemesi için menfez çalışması başlattı.

Kandıra Beyce Mahallesi’nde menfez yapılıyor

Kandıra Beyce Mahallesi Düzler Mevkii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 3x3 kutu menfez yapımına başlandı. Yağmur sularının birikerek Beyce köy yoluna ve vatandaşın ekili arazisine zarar vermesi nedeniyle çalışmalar başladı. Yolda suyun birikmesine engel olmak ve vatandaşın arazisine yağmur suyunun zarar vermemesi için menfez yapım çalışmaları başlatıldı. Büyükşehir, menfez temel kazı ve grobeton imalatı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

BİRİKEN SULAR ZARAR VERİYORDU

Kandıra Beyce Mahallesi Düzler Mevkii’nde yolda yağmur suyu borusu yetersiz kalarak yağmur sularının birikmesine neden oluyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların köye ulaşımını zorlaştırması ve ekili arazilerinin zarar görmesi sebebi ile yaşanan probleme hızlı bir şekilde çözüm getirerek kutu menfez yapımı ile probleme müdahale etti. Çalışmaların başlamasıyla kısa süre içerisinde tamamlanması planlandı. Çalışmalar bittiğinde Beyce Mahallesi sakinleri yağmurlu havalarda köy yolunda oluşan su birikintisi probleminden kurtulmuş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.