NAİL ÇİLER'İ KOCAELİLİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yaşam 29.08.2024 - 19:58, Güncelleme: 29.08.2024 - 19:58
 

NAİL ÇİLER'İ KOCAELİLİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Mehmet Raif Çiler (96) vefat etti.. Bir süreden beri Ankara'da özel bir hastanede tedavi altında bulunan Mehmet Raif Çiler önceki gün yaşam veda etti. Raif Çiler'in cenazesi, Muş İli, Malazgirt İlçesi Kümbet Camii’de bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Malazgirt Merkez Mezarlığında toprağa defnedildi.. Nail Çiler'i bu acı gününda başta CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, CHP Kars Milletvekili İnan Alp Akgün,  CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihat Özaltan, Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş ve Dilovası ilçe başkanı Servet Turan, CHP Kocaeli ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Baran Aydın, CHP Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi İlhani Sarıtoprak, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve başkanı Abdurrahman Aslantaş olmak üzere Kocaeli ve Gebze'den çok sayıda yakın dostları yalnız bırakmamak için Muş Malazgirt'e gittiler ve merhum babası Mehmet Raif Çiler'i birlikte son yolculuğuna uğurladılar.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Raif Çiler'e Allah'tan rahmet kederli Çiler ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Mehmet Raif Çiler (96) vefat etti..

Bir süreden beri Ankara'da özel bir hastanede tedavi altında bulunan Mehmet Raif Çiler önceki gün yaşam veda etti. Raif Çiler'in cenazesi, Muş İli, Malazgirt İlçesi Kümbet Camii’de bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Malazgirt Merkez Mezarlığında toprağa defnedildi..

Nail Çiler'i bu acı gününda başta CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, CHP Kars Milletvekili İnan Alp Akgün,  CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihat Özaltan, Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş ve Dilovası ilçe başkanı Servet Turan, CHP Kocaeli ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Baran Aydın, CHP Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi İlhani Sarıtoprak, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve başkanı Abdurrahman Aslantaş olmak üzere Kocaeli ve Gebze'den çok sayıda yakın dostları yalnız bırakmamak için Muş Malazgirt'e gittiler ve merhum babası Mehmet Raif Çiler'i birlikte son yolculuğuna uğurladılar..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Raif Çiler'e Allah'tan rahmet kederli Çiler ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.