NAİL ÇİLER KAYHAN ÖZLER'İ YALNIZ BIRAKMADI

İlçeler 27.06.2024 - 07:07, Güncelleme: 27.06.2024 - 07:15
 

NAİL ÇİLER KAYHAN ÖZLER'İ YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
GTO Başkan yardımcısı Kayhan Özler ve Serkan Özler in sahibi olduğu Samsung Icon mağazası Gebze’de açıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Başkalığı döneminde GTO Yönetim kurulu üyesi olarak birlikte çalıştığı arkadaşı olan iş insanı Kayhan Özler'i yeni iş yerinin açılış töreninde yalnız bırakmadı.. Kayhan ve Serkan Özler kardeşlerin, Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda ki yeni iş yerlerinin açılış törenine başta CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Samsung Electronics Türkiye Başkan ve CEO’su Jeff Jo, Kocaeli Kent Konseyi başkan yardımcısı Mehmet Başaran, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile başkan yardımcısı Mikdat Aydın, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç, Gebzeliler Dernek Başkanı Cevat Seyran ve olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.. Nail Çiler arkadaşı Kayhan Özler'in yeni iş yeri açılışını sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odamızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Özler Ticaret’in sahibi Kayhan Özler’in Samsung Gebze ICON mağazasının açılış törenine katıldık. Bu güzel yatırımın kentimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

GTO Başkan yardımcısı Kayhan Özler ve Serkan Özler in sahibi olduğu Samsung Icon mağazası Gebze’de açıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Başkalığı döneminde GTO Yönetim kurulu üyesi olarak birlikte çalıştığı arkadaşı olan iş insanı Kayhan Özler'i yeni iş yerinin açılış töreninde yalnız bırakmadı..

Kayhan ve Serkan Özler kardeşlerin, Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda ki yeni iş yerlerinin açılış törenine başta CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Samsung Electronics Türkiye Başkan ve CEO’su Jeff Jo, Kocaeli Kent Konseyi başkan yardımcısı Mehmet Başaran, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile başkan yardımcısı Mikdat Aydın, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç, Gebzeliler Dernek Başkanı Cevat Seyran ve olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak "hayırlı olsun" dileğinde bulundular..

Nail Çiler arkadaşı Kayhan Özler'in yeni iş yeri açılışını sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odamızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Özler Ticaret’in sahibi Kayhan Özler’in Samsung Gebze ICON mağazasının açılış törenine katıldık. Bu güzel yatırımın kentimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.