NAİL ÇİLER HEMŞERİLERİNE GİTTİ

Siyaset 14.08.2024 - 06:17, Güncelleme: 14.08.2024 - 06:17
 

NAİL ÇİLER HEMŞERİLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli'nin Muşlu milletveekili Nail Çiler seçim bölgesi Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde faalyette bulunan Muş ili ve çevre ilçeleri dayanışma ve yardımlaşma derneğini ziyaret etti.. Nail Çiler, CHP Çayırova ileç yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği bu hemşeri ziyaretini sosyal medyadan "Muş İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni Çayırova ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanımıza ve Yönetimine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli'nin Muşlu milletveekili Nail Çiler seçim bölgesi Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde faalyette bulunan Muş ili ve çevre ilçeleri dayanışma ve yardımlaşma derneğini ziyaret etti..

Nail Çiler, CHP Çayırova ileç yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği bu hemşeri ziyaretini sosyal medyadan "Muş İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni Çayırova ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanımıza ve Yönetimine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.