NAİL ÇİLER DEVA PARTİSİNİ AĞIRLADI

Siyaset 30.06.2022 - 15:50, Güncelleme: 30.06.2022 - 15:50
 

NAİL ÇİLER DEVA PARTİSİNİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bugün kendsini ziyarete gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze İlçe Başkanı Kemal memiş ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti ağırladı.. Nail Çiler kendsini ziyaret ederek, 2 Temmuz Cumartesi günü Gebze'de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacn'ın katılımı ile gerçekleştirecekleri mitinge davet eden DEVA Parti heyetini makamında ağırladıktan ve GTO İnavasyon Merkezini gezdirdikten sonra ziyaretleri ve nazik davetleri için teşekkür etti...
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bugün kendsini ziyarete gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze İlçe Başkanı Kemal memiş ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti ağırladı..

Nail Çiler kendsini ziyaret ederek, 2 Temmuz Cumartesi günü Gebze'de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacn'ın katılımı ile gerçekleştirecekleri mitinge davet eden DEVA Parti heyetini makamında ağırladıktan ve GTO İnavasyon Merkezini gezdirdikten sonra ziyaretleri ve nazik davetleri için teşekkür etti...

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 19 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.