MUZAFFER BIYIK İLK GÖZ AĞRISINI NİŞANLADI

İlçeler 27.07.2024 - 05:59, Güncelleme: 27.07.2024 - 06:10
 

MUZAFFER BIYIK İLK GÖZ AĞRISINI NİŞANLADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık'ın büyük kızı Tuğba Bıyık evlilik yolunda ilk adımı atarak Fatih Abdurrezzak ile nişanlandı.. Dün akşam Darıca'da Ak Parti ilçe başkanı Kökal Şakar, ilçe geençlik kolları başkanı Mehmet Arslan ve ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç'in de aralarında olduğu yakın dostaları ile düzenlenen nişan töreni sonarsında Muzaffer Bıyık bu mutlu haberini sosyal medyadan "İlk göz ağrım, büyük kızım Tuğba ve Fatih oğlumuzun nişan yüzüklerini taktık. Evlatlarımıza mutluluklar diliyor, ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık'ın büyük kızı Tuğba Bıyık evlilik yolunda ilk adımı atarak Fatih Abdurrezzak ile nişanlandı..

Dün akşam Darıca'da Ak Parti ilçe başkanı Kökal Şakar, ilçe geençlik kolları başkanı Mehmet Arslan ve ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç'in de aralarında olduğu yakın dostaları ile düzenlenen nişan töreni sonarsında Muzaffer Bıyık bu mutlu haberini sosyal medyadan "İlk göz ağrım, büyük kızım Tuğba ve Fatih oğlumuzun nişan yüzüklerini taktık. Evlatlarımıza mutluluklar diliyor, ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah." sözleri ile paylaştı..
Bir 14 kişi ve düğün görseli olabilir

Bir 12 kişi ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.