MUSTAFA SARIGÜL'E YUNANİSTAN'DA SALDIRI GİRİŞİMİ (video)

Dünya 26.06.2022 - 05:26, Güncelleme: 26.06.2022 - 05:26
 

MUSTAFA SARIGÜL'E YUNANİSTAN'DA SALDIRI GİRİŞİMİ (video)

kocaeli haberi
Mustafa Sarıgül Atina'da Türk bayrağı açarak Miçotakis'e seslennerek "Silahlardan elini çek" dedikten sonra saldırı girişimine uğradı.  Sarıgül twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yunanistan Parlamentosu önündeki basın açıklamamız kendini bilmez, birkaç Türk düşmanı tarafından engellenmek istendi. TDP Genel Sekreteri Sayın Teoman Mutlu sözlü ve fiili bir saldırıya maruz kaldı. Sağduyu ve aklı selimle sorun çözüldü. Sayın Mutlu ve ben iyiyiz, güvendeyiz." bilgisini paylaştı.. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Atina'da Yunanistan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açtı. Sarıgül, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e "Miçotakis, silahlardan elini çek. Barışa gel, bak biz buradayız" diyerek seslendi.  Yunanistan'ın, 12 Adalar bölgesindeki tutumunu eleştiren Mustafa Sarıgül, bu kez Miçotakis'e Atina'dan seslendi. Mustafa Sarıgül'ün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüler kısa süre içerisinde gündem oldu. Görüntülerde Yunan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açan Sarıgül, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e, "Şu an Yunanistan'dayım. Amerika'dan medet umma, Türkiye'den dostluk ara. Miçotakis, silahlardan elini çek. Barışa gel, bak biz buradayız" ifadelerini kullandı.
kocaeli haberi

Mustafa Sarıgül Atina'da Türk bayrağı açarak Miçotakis'e seslennerek "Silahlardan elini çek" dedikten sonra saldırı girişimine uğradı. 

Sarıgül twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yunanistan Parlamentosu önündeki basın açıklamamız kendini bilmez, birkaç Türk düşmanı tarafından engellenmek istendi. TDP Genel Sekreteri Sayın Teoman Mutlu sözlü ve fiili bir saldırıya maruz kaldı. Sağduyu ve aklı selimle sorun çözüldü. Sayın Mutlu ve ben iyiyiz, güvendeyiz." bilgisini paylaştı..

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Atina'da Yunanistan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açtı. Sarıgül, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e "Miçotakis, silahlardan elini çek. Barışa gel, bak biz buradayız" diyerek seslendi. 

Yunanistan'ın, 12 Adalar bölgesindeki tutumunu eleştiren Mustafa Sarıgül, bu kez Miçotakis'e Atina'dan seslendi. Mustafa Sarıgül'ün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüler kısa süre içerisinde gündem oldu. Görüntülerde Yunan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açan Sarıgül, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e, "Şu an Yunanistan'dayım. Amerika'dan medet umma, Türkiye'den dostluk ara. Miçotakis, silahlardan elini çek. Barışa gel, bak biz buradayız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.