MÜSİAD GEBZE'DEN VERGİ ZİRVESİ

Güncel 19.11.2021 - 20:56, Güncelleme: 19.11.2021 - 20:56
 

MÜSİAD GEBZE'DEN VERGİ ZİRVESİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin, Gebze İlçe Vergi Dairesi Müdürleri ile birlikte MÜSİAD Gebze şübesinde, MÜSİAD Yönetimi ve üyelerine bir vergi sunumu gerçekleştirdi.. MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz bu etkinlikleri hakkında sosyal medya sayfasından yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin Bey ve bölgemizdeki vergi dairesi müdürlerimizin ve Müsiad Gebze üye iş insanlarımızın katılımıyla Hasbihal bilgilendirme programı gerçekleştirdik. Programımız kıymetli müdürlerimizin bilgilendirme sunumları ve üyelerimizin sorularına samimi cevapları ile devam etti. Ziyaretleri ve değerli sunumları için ; Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Sn. Osman Eşgin'e, Kocaeli Vergi Dairesi Grup Müdürü Mehmet Zengin'e, Kocaeli Vergi Dairesi Grup Müdür vekili Akın Rıfat Aydoğdu'ya, İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Rengin Altınkaynak'a, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı 'ya, Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Halil Kendir'e ve Katılım sağlayan bütün Müsiad üyelerimize teşekkür ederim.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin, Gebze İlçe Vergi Dairesi Müdürleri ile birlikte MÜSİAD Gebze şübesinde, MÜSİAD Yönetimi ve üyelerine bir vergi sunumu gerçekleştirdi..

MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz bu etkinlikleri hakkında sosyal medya sayfasından yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin Bey ve bölgemizdeki vergi dairesi müdürlerimizin ve Müsiad Gebze üye iş insanlarımızın katılımıyla Hasbihal bilgilendirme programı gerçekleştirdik.
Programımız kıymetli müdürlerimizin bilgilendirme sunumları ve üyelerimizin sorularına samimi cevapları ile devam etti.
Ziyaretleri ve değerli sunumları için ;
Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Sn. Osman Eşgin'e,
Kocaeli Vergi Dairesi Grup Müdürü Mehmet Zengin'e,
Kocaeli Vergi Dairesi Grup Müdür vekili Akın Rıfat Aydoğdu'ya,
İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Rengin Altınkaynak'a,
İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı 'ya,
Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Halil Kendir'e ve
Katılım sağlayan bütün Müsiad üyelerimize teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.