MUHTARDAN BÜYÜKAKIN'A VİDEOLU TEŞEKKÜR

Güncel 31.10.2021 - 16:13, Güncelleme: 31.10.2021 - 16:25
 

MUHTARDAN BÜYÜKAKIN'A VİDEOLU TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilere vermiş olduğu mazot, tohum ve gübre desteğine sosyal medyadan "Büyüksehir Belediyesi Başkani Sn Dc. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN başkanıma şahsım ve mahalle halkım adına çiftçimize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hibe Mazot desteği ile tarlalarımızı hazırladık %50 Tohum ve Gübre desteği ile üretmeye devam edeceğiz..." mesajı eşliğinde yayınladığı traktörü ile taralasını sürdüğü anların videosu ile teşekkür eden İzmit Sepetçi köyü muhtarı Yasin Çelik'e yine sosyal medyadan anında cevap veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Bereketli olsun muhtarım. Desteklerimizle üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi..   Büyüksehir Belediyesi Başkani Sn Dc. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN başkanıma şahsım ve mahalle halkım adına çiftçimize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hibe Mazot desteği ile tarlalarımızı hazırladık %50 Tohum ve Gübre desteği ile üretmeye devam edeceğiz... pic.twitter.com/N3T55M7AmQ— Yasin Çelik (@Yasinel22357937) October 30, 2021
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilere vermiş olduğu mazot, tohum ve gübre desteğine sosyal medyadan "Büyüksehir Belediyesi Başkani Sn Dc. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN başkanıma şahsım ve mahalle halkım adına çiftçimize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hibe Mazot desteği ile tarlalarımızı hazırladık %50 Tohum ve Gübre desteği ile üretmeye devam edeceğiz..." mesajı eşliğinde yayınladığı traktörü ile taralasını sürdüğü anların videosu ile teşekkür eden İzmit Sepetçi köyü muhtarı Yasin Çelik'e yine sosyal medyadan anında cevap veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Bereketli olsun muhtarım. Desteklerimizle üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.