MİLLETVEKİLİ YILDIZLI'YA CAYIROVALI KARDEŞİNDEN SEVİNDİREN ZİYARET

Siyaset 19.06.2024 - 09:22, Güncelleme: 19.06.2024 - 09:22
 

MİLLETVEKİLİ YILDIZLI'YA CAYIROVALI KARDEŞİNDEN SEVİNDİREN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın dün akşam eşi ile birlikte İzmit'e giderek CHP kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'ya evinde bir bayram ziyareti gerçekleştirdi..  Harun Özgür Yıldızlı ,CHP Kocaeli il başkanı olduğu dönemde kendsinin il başkan yardımcılığını yapan Baran Aydın'ın bu ziyaretinden çok mutlu oldu ve sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz, kıymetli kardeşim Baran Aydın, değerli eşi Elif ve güzel yeğenim Lorin ile birlikte bayram ziyaretine geldiler. Baran kardeşim ve eşine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, hep birlikte nice bayramlar yaşamayı temenni ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baran Aydın dün akşam eşi ile birlikte İzmit'e giderek CHP kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'ya evinde bir bayram ziyareti gerçekleştirdi..

 Harun Özgür Yıldızlı ,CHP Kocaeli il başkanı olduğu dönemde kendsinin il başkan yardımcılığını yapan Baran Aydın'ın bu ziyaretinden çok mutlu oldu ve sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz, kıymetli kardeşim Baran Aydın, değerli eşi Elif ve güzel yeğenim Lorin ile birlikte bayram ziyaretine geldiler. Baran kardeşim ve eşine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, hep birlikte nice bayramlar yaşamayı temenni ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.